ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Opel ADAM R2 και Monza Concept: Πρωταγωνιστές στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Essen

opel adam r2

Opel και Σαλόνι Αυτοκινήτου του Essen, το τέλειο δίδυμο!

Από 30 Νοεμβρίου ως 8 Δεκεμβρίου, η Opel θα κάνει τα όνειρα των οδηγών πραγματικότητα σύμφωνα με το μότο της έκθεσης, “For Drivers and Dreams“.

Ανάμεσα στα συναρπαστικά εκθέματα του Περιπτέρου A120 στο Hall 3.0 είναι το Opel Monza Concept και – για πρώτη φορά εκτός πίστας – το Rallye ADAM R2.

«Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Essen ενθουσιάζει τους λάτρεις της ιπποδύναμης – όπως η μάρκα Opel,» σχολιάζει η Tina Müller, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ της Opel. «Και με τα Monza Concept και Rallye ADAM R2 παρουσιάζουμε αυτό που έχουμε να προσφέρουμε.

Είμαστε σε άμεση επαφή με τους οπαδούς μας εδώ, και γι’ αυτό ένα Σαλόνι Αυτοκινήτου με θέμα τους αγώνες και τις βελτιώσεις έχει τόση σημασία για εμάς. Για τον ίδιο λόγο είμαστε η μοναδική κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων από τους περίπου 500 εκθέτες που έχει το δικό της μεγάλο, εξειδικευμένο χώρο στην έκθεση».

opel adam r2 1Ο επόμενος πύραυλος που εξαπολύει η Opel στο μηχανοκίνητο αθλητισμό ονομάζεται ADAM Rallye R2. Αυτό το πανίσχυρο ‘μικρό’ των 136 kW/185 hp θα αγωνιστεί στη διεθνή σκηνή από τις αρχές της επόμενης χρονιάς, συνεχίζοντας την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη χρονιά της Opel στις διοργανώσεις ράλι. Εκτός μηχανοκίνητου αθλητισμού, το Monza Concept αντιπροσωπεύει το μέλλον της μάρκας με έμφαση στο συναίσθημα.

Η οραματική μελέτη εμφανίζεται τώρα για δεύτερη φορά στο κοινό μετά την πρεμιέρα της στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης (ΙΑΑ). Με σβελτάδα αθλητή, προηγμένη τεχνολογία προβολής και άριστη απόδοση δίνει μια πρώτη εικόνα από το μέλλον της Opel.

Επιπλέον, οι οπαδοί του αυτοκινήτου, των βελτιώσεων και του μηχανοκίνητου αθλητισμού μπορούν να ενημερωθούν με όλες τις τελευταίες πληροφορίες για τα νέα μοντέλα παραγωγής στο περίπτερο της Opel. Θα εκτίθενται διαφορετικές εκδόσεις του πρωταθλητή εξατομίκευσης ADAΜ δίπλα στο δυναμικό Mokka SUV και το νέο όχημα περιπέτειας Insignia Country Tourer. Στην κορυφή θα φιγουράρουν οι εκδόσεις υψηλών επιδόσεων Corsa και Insignia OPC.

focus fm