ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

H Volkswagen στην έκθεση αυτοκινήτου “Athens Motor Show 2013”

vw beetle1

Η Kosmocar – Volkswagen δίνει το παρόν στην έκθεση αυτοκινήτου “Athens Motor Show 2013” και παρουσιάζει για πρώτη φορά στη Ελλάδα το νέο Golf Variant.

Στο περίπτερο της Volkswagen συνολικής επιφάνειας 300 τμ., οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά αρκετά μοντέλα της γκάμας καθώς και τις νέες προτάσεις της μάρκας: 

Νέα μοντέλα :

Cross up!  

Beetle Cabriolet  

Golf GTI

vw eco cross upΞεχωριστή παρουσία θα έχουν και τα δύο αυτοκίνητα της Kosmocar – Volkswagen που πρόσφατα κατέρριψαν το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness στον τομέα της οικονομίας καυσίμου βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων. Πρόκειται για το Golf 1.4 TSI 140PS με ACT (Σύστημα Απενεργοποίησης Κυλίνδρων) με ρεκόρ μέσης κατανάλωσης 3,42 λτ/100χλμ προσδίδοντάς του θεωρητική αυτονομία 1.720 χλμ., καθώς και το Polo BLUEMOTION με ρεκόρ μέσης κατανάλωσης 2,96 λτ/100χλμ και θεωρητική αυτονομία που ξεπερνά τα 2.000 χλμ.

Με συνολική παρουσία 11 επιβατικών αυτοκινήτων, η Volkswagen παρουσιάζει στον εκθεσιακό της χώρο όλα τα νέα μοντέλα της, καθώς και τις νέες τεχνολογίες που υιοθετούν την φιλοσοφία Think Blue, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά την αφοσίωση της σε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής αξίας, με υπευθυνότητα, για όλους.

Παράλληλα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα από την είσοδο του Εκθεσιακού Κέντρου οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά την καινοτόμα πρόταση της Volkswagen για αυτοκίνηση με φυσικό αέριο CNG, οδηγώντας τα νέα eco up! και Passat Ecofuel.

focus fm