ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανάκληση μοτοσικλετών SUZUKI μοντέλα GSXR600, 750 και 1000 για αντικατάσταση της αντλίας φρένων

Αντλια φρενων

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E., σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσικλετών SUZUKI μοντέλα GSXR600, 750 και 1000.

Η ανάκληση αφορά 2020 μοτοσικλέτες, που κατασκευάστηκαν από 03/12/2003 έως 20/6/2013, στις οποίες χρειάζεται να αντικατασταθεί η αντλία φρένων.

Λόγω της ανεπαρκούς κατεργασίας του εμβόλου της αντλίας είναι πιθανό να δημιουργηθεί διάβρωση στο σημείο μεταξύ του εμβόλου και του ελατηρίου επαναφοράς της αντλίας.

Σε εξαιρετικά ακραίες περιπτώσεις και κατόπιν μακροχρόνιας χρήσης, ο αναβάτης μπορεί να νιώσει μια «σπογγώδη» αίσθηση στη μανέτα του φρένου και να επηρεαστεί η δύναμη πέδησης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω μοτοσικλετών, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών μοτοσικλετών SUZUKI σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχημά τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την 24ωρη γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E. στο τηλέφωνο 210 9988168.

focus fm