ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δήμος Χαλκηδόνος: Σε ποια σημεία θα σημειωθεί διακοπή κυκλοφορίας από τη Δευτέρα

dimos xalkidonosbΟ Δήμος Χαλκηδόνος και συγκεκριμένα η Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών ενημερώνει τους δημότες πως από την Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 και για δύο (2) εβδομάδες θα υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το Πρόχωμα (για μήκος 500 μ.) της Περιφερειακής οδού Κουφαλίων από την συμβολή της με την Επαρχιακή οδό Χαλκηδόνας - Αξιούπολης μέχρι την συμβολή της με την οδό Παπαφλέσσα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται για το ανωτέρω χρονικό διάστημα σύμφωνα με την εγκεκριμένη σήμανση που θα τοποθετηθεί, δηλαδή μέσω του αντίθετου ρεύματος κυκλοφορίας της Περιφερειακής οδού έως το ύψος της οδού Παπαφλέσσα (το οποίο προσωρινά θα γίνει διπλής κατεύθυνσης) και εν συνεχεία δια μέσω της οδού Παπαφλέσσα θα κατευθύνεται βόρεια ή ανατολικά (με στροφή δεξιά) προς Πρόχωμα στην διασταύρωση με την οδό Γ. Γεννηματά.

Οι συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν λόγω εκτέλεσης εργασιών στο πλαίσιο κατασκευής του έργου ‘Συντήρηση Οδικού Δικτύου Δήμου Χαλκηδόνος’.

focus fm