ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο ΠτΔ Πρ. Παυλόπουλος στο δήμο Χαλκηδόνος

pavlopoulos xalkidona121017Μετά από κάλεσμα του Δημάρχου Χαλκηδόνος κ. Γιάννη Τσουκνιδά και στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης στο μέρος που πραγματοποιήθηκαν οι διαπραγματεύσεις (ΤΟΨΙΝ), ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, θα τιμήσει με την παρουσία του το Δήμο στις 27 Οκτωβρίου 2017.

Αναλυτικό πρόγραμμα

12:15
Άφιξη της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας μετά της προπομπής, Επιμνημόσυνη Δέηση και τιμητικές εκδηλώσεις στον προαύλιο χώρο του Στρατιωτικού Μουσείου Βαλκανικών Πολέμων στη Γέφυρα “ΤΟΨΙΝ”

12:35
Έναρξη στεφανιοδρομίας από το Στρατιωτικό Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων ΤΟΨΙΝ με τελική άφιξη των δρομέων στο Ηρώο του Γ’ Σώματος Στρατού στη Θεσσαλονίκη
Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο από εκπρόσωπο του Δήμου Χαλκηδόνος

12:40-12:55
Ξενάγηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Στρατιωτικό Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων στη Γέφυρα του Δήμου Χαλκηδόνος

13:00-13:15
Ξενάγηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Μακεδονικό Τάφο Αγίου Αθανασίου του Δήμου Χαλκηδόνος

13:45-14:05
Τελετή Ανακήρυξης της Αυτού Εξοχότητος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, σε επίτιμο Δημότη του Δήμου Χαλκηδόνος, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκηδόνος (Φιλίππου 38, Πεζόδρομος Κουφαλίων)

focus fm