ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μύδροι της Β. Πατουλίδου προς τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης: «Ο κ. Μπουτάρης παραπαίει και είναι θλιβερό»

patoulidou13218Η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου σχολίασε με δήλωσή της τα λεγόμενα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η πολιτική γύμνια και απομόνωση οδηγεί στον αυτοεξευτελισμό. Είναι προσωπική επιλογή. Είναι όμως ανεπίτρεπτο ένας δημόσιος λειτουργός να καλύπτει την γύμνια του με το πέπλο της αυτοπροβολής με κάθε θυσία, ακόμα και αυτής των εθνικών συμφερόντων. Δεν εξηγείται αλλιώς το συνεχιζόμενο παραλήρημα ενός ανθρώπου - διαμορφωτή πολιτικών σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Ελλάδας.

Ο κ. Μπουτάρης παραπαίει και είναι θλιβερό. Αφού όμως το αποφάσισε ας συνεχίσει τον κατήφορο μόνος του χωρίς να παρασύρει και τον θεσμό του Δημάρχου της Θεσσαλονίκης. Αν θέλει να είναι ο σταρ της πόλης και των New York Times, να αποποιηθεί του τίτλου του Δημάρχου.

Τα εκατομμύρια πολιτών της Μακεδονίας αισθάνονται προσβεβλημένοι και εν τέλει αρχίζουν να ανησυχούν για τους σκοπούς που εξυπηρετεί. Πέρα από αυτές τις εξηγήσεις άλλη δε μπορεί να δοθεί για να δικαιολογήσει την συγχυτικές απόψεις του περί “Mακεδονικής ονοματολογίας”».

focus fm