ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αγέλες έχουν σχηματιστεί στις Πέντε Βρύσες του δήμου Λαγκαδά- Αδέσποτα επιτέθηκαν σε γυναίκα

epithesi skilou13218Ρεπορτάζ: Ζωή Χειμωνίδου- newx.gr

Με ανησυχία, προβληματισμό και με την «ψυχή στο στόμα», παρακολουθούν οι κάτοικοι της κοινότητας Πέντε Βρύσες του δήμου Λαγκαδά, τις αγέλες με τα αδέσποτα που κυκλοφορούν καθημερινά στο χωριό τους. Ένα φαινόμενο που έχει εξελιχθεί σε «μάστιγα», για τις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Οι διαμαρτυρίες τους το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν, «κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου» και τελικά το κακό δεν αποφεύχθηκε.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου, αδέσποτοι σκύλοι επιτέθηκαν σε μία γυναίκα τραυματίζοντάς τη, σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν από κατοίκους της περιοχής, στο newx.gr.

Οι κάτοικοι των Πέντε Βρυσών, ζητούν την άμεση παρέμβαση του δήμου Λαγκαδά, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα τα αδέσποτα.

«Το πρόβλημα ξεκινά από την εμφάνιση δεκάδων αδέσποτων στο χωριό μας, που εμφανίζουν επιθετικές τάσεις απέναντι σε ανθρώπους, οι οποίοι σημειωτέον ουδέποτε έχουν ενοχλήσει τα σκυλιά. Το πρόβλημα δεν είναι αμελητέο και δεν πρέπει να το αντιμετωπίσουμε επιπόλαια ή με στοιχεία… ωχαδερφισμού,» δήλωσε στο newx.gr ο επιχειρηματίας της περιοχής Σάββας Πατμανίδης.

focus fm