ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθαριότητα και λειτουργία του δήμου Θεσσαλονίκης στο επίκεντρο της συζήτησης που ανοίγουν 6 δημοτικοί σύμβουλοι

thessalonikiΣε συνάντηση καλούν έξι δημοτικοί σύμβουλοι της Θεσσαλονίκης, τους εκπροσώπους της ενημέρωσης και συγκεκριμένα οι κ.κ. Αβαρλής Γεώργιος, Αβραμόπουλος Παναγιώτης, Αϊβάζογλου Μόνικα, Αρβανίτης Γεώργιος, Ζέρβας Κωνσταντίνος, Κουράκης Ανδρέας.

Όπως τονίζουν σε κοινή ανακοίνωσή τους, και οι έξι σε συνέχεια ενός κοινού προβληματισμού για πράγματα που είτε δε γίνονται, είτε γίνονται με λάθος τρόπο από τη διοίκηση του Δήμου, έχουν αποστείλει σειρά αιτημάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης για συζήτηση πάνω σε εξαιρετικά σημαντικά θέματα που αφορούν την καθαριότητα, την ελεγχόμενη στάθμευση και τον οργανισμό εσωτερικής υπηρεσίας του Δήμου.

«Δυστυχώς έχουμε συναντήσει ένα τοίχο μπροστά μας και μια συνεχή άρνηση για εξεύρεση λύσεων,» υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά.

Σε συνέχεια αυτών των πρωτοβουλιών οι προαναφερόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι, αποφάσισαν να συζητήσουν αυτόν τον προβληματισμό τους με τους ανθρώπους της ενημέρωσης της πόλης, σε μια ελεύθερη συζήτηση, την Πέμπτη 12 Ιουλίου στις 12.00 το μεσημέρι στο αίθριο του «Β» του Βυζαντινού Μουσείου, Λεωφ. Τρίτης Σεπτεμβρίου 2, Θεσσαλονίκη 546 39.

Με αφορμή, πάντως, πρόσφατα δημοσιεύματα και για αποφυγή πιθανών τίτλων που ίσως ακολουθήσουν, σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις επιδιώξεις της κίνησης, οι έξι δημοτικοί σύμβουλοι της Θεσσαλονίκης, διευκρινίζουν τα ακόλουθα:

«Η κίνηση μας αποσκοπεί κι έχει ήδη, σε ένα βαθμό, επιτύχει να ταρακουνήσει τα νερά στο τέλμα που λέγεται Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, να ενεργοποιήσει δυνάμεις και να αποτελέσει μια χρήσιμη και τεκμηριωμένη αντιπολιτευτική φωνή για την πόλη.

Η συζήτηση της ερχόμενης Πέμπτης δε σηματοδοτεί την ανακοίνωση μιας νέας δημοτικής παράταξης, αλλά την από κοινού κατάθεση των προβληματισμών μας και των κινήσεων που έχουμε παρουσιάσει ως τώρα.
Τα πολιτικά ζητήματα που έχουμε θίξει κι οι πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει είναι μείζονος σημασίας για την καθημερινότητα των συμπολιτών μας και την ανάπτυξη της πόλης . Ευελπιστούμε ότι θα ακουστούν στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης και δε θα σκεπαστούν από τον πρόωρο εκλογολογικό θόρυβο».

focus fm