ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουκέτο εν μία νυκτί στο camping Κρυοπηγής Χαλκιδικής- Ανάστατοι οι κατασκηνωτές

camping kryopigis17119Άνω κάτω έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες οι κατασκηνωτές του camping της Κρυοπηγής Χαλκιδικής, καθώς το ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου), αποφάσισαν και έβαλαν λουκέτο στις εγκαταστάσεις, εν μία νυκτί, σύμφωνα με πληροφορίες του Infonews24.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν στο Infonews24 πως δεν είχε προηγηθεί απολύτως καμία ενημέρωση προς τους κατασκηνωτές, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να απομακρύνουν τα τροχόσπιτα, τις σκηνές τους ή ό,τι άλλο έχουν μέσα στο camping, με αποτέλεσμα η περιουσία τους να παραμένει εκεί και να μην μπορούν να πάρουν το παραμικρό.

Ο συγκεκριμένος χώρος ανήκει μεν στο ΤΑΙΠΕΔ, αλλά εδώ και αρκετά χρόνια έχει δοθεί σε ιδιώτη για την αξιοποίησή του και για κάποιο λόγο, το Ταμείο αποφάσισε να σφραγίσει τις εγκαταστάσεις, με τους κατασκηνωτές να έχουν σηκώσει τα… χέρια ψηλά και να μην ξέρουν τι να κάνουν.

Τα τηλέφωνα έχουν πάρει «φωτιά» και η ανησυχία έχει «χτυπήσει κόκκινο», καθώς οι δεκάδες κατασκηνωτές φοβούνται ενδεχόμενο πλιάτσικο από επιτήδειους, αν και υπάρχει προς το παρόν security στο χώρο, ωστόσο- πληροφορίες του Infonews24 αναφέρουν πως- ήδη τα… μαντάτα έφτασαν στα… αφτιά επίδοξων κακοποιών, που προσπάθησαν ήδη να διαρρήξουν τις εγκαταστάσεις, αλλά ευτυχώς οι προσπάθειές τους απέβησαν άκαρπες.

«Έχουμε τα τροχόσπιτά μας, ένα μέρος της περιουσίας μας εκεί και δεν ξέρουμε τι θα γίνει,» δήλωσαν ανάστατοι κατασκηνωτές στο Infonews24.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΤΑΙΠΕΔ ζητά από τους κατασκηνωτές να δηλώσουν τα στοιχεία τους, τι ακριβώς έχουν στις εγκαταστάσεις, προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση και να μπορέσουν να απομακρύνουν τα πράγματά τους, άγνωστο όμως πότε.

Αυτό που φαίνεται να δηλώθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ προς τους κατασκηνωτές, είναι πως το πιθανότερο σενάριο είναι το καλοκαίρι να μην λειτουργήσει το camping.

Πηγή: http://www.infonews24.gr

focus fm