ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αναπηρικά αμαξίδια θα παραδώσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης

keep on12219Δωρεάν διάθεση τριών αναπηρικών αμαξιδίων πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της δράσης «Keep on moving». Η προμήθεια των αμαξιδίων εξασφαλίστηκε μέσω της συλλογής καπακιών πλαστικών μπουκαλιών και τη μετατροπή της οικονομικής τους αξίας σε αγορά αναπηρικών αμαξιδίων.

Τα αναπηρικά αμαξίδια πρόκειται να διατεθούν :
-Στο Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών-Παράρτημα Μακεδονίας-Θράκης με την συνεργασία του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων και Στήριξης «ΑΓΑΠΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΗΣ».
-Στο «Θεαγένειο» Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
-Στο Νοσοκομείο «Αχέπα» Θεσσαλονίκης με τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Μακεδονία.

Η παράδοση των αμαξιδίων θα πραγματοποιηθεί από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Π. Λεκάκη, την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 στις 10:00 στο κτίριο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας επί της οδού Μοναστηρίου 53-55.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όχι μόνο τους φορείς αλλά και όλους τους πολίτες καθώς η ανταπόκριση στο συγκεκριμένη δράση είναι μεγάλη. Πρόκειται για μια απλή κίνηση με μεγάλη ανταποδοτική αξία, μια κίνηση που φανερώνει αγάπη για το περιβάλλον και προσφορά στον συνάνθρωπο», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Πέτρος Λεκάκης.

focus fm