ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η σειρά «Voria Chora» αναδεικνύει σε «πρωταγωνιστή» το μέλι

voreia chora thumb111217Τα «12 στρέμματα» είναι ένα βιολογικό αγρόκτημα αρωματικών φυτών και βοτάνων στο Φωτολίβος Δράμας. Ανάμεσα στα όρη Φαλακρό και Παγγαίο δίπλα στον ποταμό Αγγίτη σε μια ιδιόκτητη έκταση 12 στρεμμάτων καλλιεργείται μια ποικιλία αρωματικών φυτών και βοτάνων. Η αρχή έγινε το 2014 με 7 στρέμματα λεβάντας του είδους lavandula angustifolia hybrid.

Την επόμενη χρονιά η επιχείρηση συνέχισε με μια ποικιλία αρωματικών φυτών και βοτάνων.

Η πιλοτική αυτή καλλιέργεια περιλαμβάνει τα παρακάτω είδη: Λεβάντα, σιδερίτη (τσάι του βουνού), φασκόμηλο, εχινάκεια.

Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στη μελισσοκομία, το «πάντρεμα» του μελισοσμήνους με τα αρωματικά φυτά, ήρθε ως ένα φυσικό και αναμενόμενο γεγονός. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η παραγωγή του εξαιρετικού μελιού λεβάντας, ενός μοναδικού για τα Ελληνικά μελισσοκομικά δεδομένα προϊόντος.meli levantas111217

Ανακαλύψτε την σειρά «Voria Chora» και το μοναδικό μέλι λεβάντας με την υπέροχη κρεμώδη υφή, καθώς και το εκπληκτικό μέλι ανθέων με βιολογικό φασκόμηλο και μέλι ανθέων με βιολογική εχινάκεια.
Η «Voria Chora» έρχεται και θα σας καταπλήξει!

Το μέλι λεβάντας προέρχεται από την συλλογή του νέκταρ κατά την ανθοφορία του φυτού. Δε γίνεται εκχύλιση ή αρωματισμός με τεχνητούς τρόπους. Με συγκέντρωση λεβάντας άνω του 75% η έκρηξη των λουλουδιών στον ουρανίσκο θα σας κάνει να «κολλήσετε»!!

Το μέλι ανθέων με φασκόμηλο ή εχινάκεια αποτελεί ένα ιδανικό, υγιεινό πρωινό. Προσθέστε το στο τσάι σας ή πάρτε μια γλυκιά κουταλιά ενέργειας, αλλά και υγείας μέσα στη μέρα!

focus fm