ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δήμος Θέρμης: Εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγ.Γεωργίου σε Κ.Σχολάρι και Τριάδι

agios georgiosbΕορταστικές εκδηλώσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν προς τιμήν του Αγ. Γεωργίου σε δυο οικισμούς του δήμου Θέρμης στις 22&23/4, συγκεκριμένα:

Στο Τριάδι: Το Σάββατο 22/4 στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί Περιφορά και Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αγ. Γεωργίου καθώς και Πανηγυρικός Εσπερινός και Αρτοκλασία.


 

Ανήμερα της γιορτής του Αγ. Γεωργίου, την Κυριακή 23/4 στις 7:30 θα πραγματοποιηθεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Τριαδίου και στις 10:00 μετά τη Θεία Λειτουργία θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι στον προαύλιο χώρο του Ναού.

Στο Κ. Σχολάρι: Το Σάββατο 22/4 στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και στις 20:30, Περιφορά και Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αγίου Γεωργίου Κ. Σχολαρίου.

Ανήμερα της γιορτής του Αγ.Γεωργίου, την Κυριακή 23/4 στις 7:00 θα πραγματοποιηθεί Όρθρος μετά Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κ. Σχολαρίου και θα ακολουθήσει το καθιερωμένο μοίρασμα ψαριών ελιών και ψωμιου και στις 11:00, θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι.

focus fm