ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

FORCE CON II: Η Δύναμη του Star Wars στη Θεσσαλονίκη!

FORCE CON II STAR WARS FAN CONVENTION THESSALONIKI61217Της Βάλιας Μπουγιουκλή

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα των Mangatellers, κάνει πραγματικότητα για τους Ελληνες φαν, αυτό που εδώ και 40 χρόνια αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή για εκατομμύρια φαν ανά τον πλανήτη: ένα αληθινό celebration της πιο εμβληματικής εποποιίας που γνώρισε ποτέ ο κινηματογράφος, και δεν είναι άλλο από το Star Wars.

 

Το Saga του George Lucas , που διαμόρφωσε και καθόρισε, όχι απλά γενιές αλλά τον ίδιο τον κινηματογράφο με όλα τα «θαύματα» που απολαμβάνουμε σήμερα σε animation, sci-fi και superhero movie.

Με εφαλτήριο τη Θεσσαλονίκη, κι έχοντας τις επιρροές του Star Wars, η ομάδα των Mangatellers ( με «τρελά» διαπιστευτήρια σε manga δημιουργίες, κάτι πρωτόγνωρο ειδικά για ελληνικά δεδομένα), αποφάσισε ότι ήταν καιρός για..επιστροφή στη Βάση των Επαναστατών, με τη διοργάνωση ενός Convention, του πρώτου και μοναδικού στη χώρα μας που θα ένωνε τους Ελληνες φαν του Star Wars, σε μία γιορτή σαν αυτές που βλέπουμε και λαχταρούμε να συμμετάσχουμε, και που διοργανώνονται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο.

Και τα κατάφεραν! Γιατί τελικά το φαινόμενο Star Wars και η Δύναμή του , είναι τόσο ισχυρά, ΚΑΙ στην Ελλάδα, που το πρώτο Force Con Star Wars Fan Convention, το οποίο πραγματοποιήθηκε πέρυσι στον πολυχώρο WE, αγκαλιάστηκε τόσο θερμά από τον κόσμο, που φέτος δεν υπήρχαν άλλα περιθώρια από το να «μετακομίσει» σε έναν ακόμη μεγαλύτερο χώρο: το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Feel The Force!

Το Force Con II Star Wars Fan Convention, έρχεται λίγες μόνο μέρες πριν την κινηματογραφική πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 14 Δεκεμβρίου, του «Star Wars Επεισόδιο 8: Οι Τελευταίοι Jedi» , ως επιβράβευση αυτής της μοναδικής, στα ελληνικά χρονικά, διοργάνωσης, που ενώνει τη Φωτεινή και Σκοτεινή Πλευρά του έπους του Star Wars, και επιβεβαιώνει ότι αυτό το φαινόμενο δεν έχει σύνορα σε κανέναν Γαλαξία! Η Δύναμη Είναι Ισχυρή και στο ελληνικό fanbase!
Και χάρη στην ψυχή της διοργάνωσης και αμετανόητους φαν τους Star Wars, τους Mangatellers, το διήμερο 9-10 Δεκεμβρίου, είναι από...άλλο Γαλαξία!
Ένας χώρος που η Δύναμη θα είναι πιο Ισχυρή από ποτέ άλλοτε!

Με events, πάνελς, προβολές, μάχες, εκθέσεις, Star Wars merchandise, και μία φοβερή έκπληξη που περιμένει όλους τους φαν, στην αυλαία του Force Con II, στις 8:30 το βράδυ της Κυριακής, 10 Δεκεμβρίου!
Και ενδιάμεσα θα αποφασίσετε αν ανήκετε στη Φωτεινή Πλευρά, μια που θα έχετε τη δυνατότητα να γίνετε αναβάτες-μαχητές στο Speeder Bike της Rey, χάρη στη πιστή ρέπλικα του οχήματος που δημιούργησε η Artwork XP ή να πολεμήσετε στο πλευρό της Αυτοκρατορίας, με το AT-ST που επίσης αναδημιουργήθηκε για το Force Con II από την Artwork Xp.
Το Force Con II, έρχεται !!!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
3€ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ (ΜΑΘΗΤΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΝΕΡΓΟΙ)
5€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ
5€ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ (1 ΓΟΝΙΟΣ + 1 ΠΑΙΔΙ ΜΕΧΡΙ 13 ΕΤΩΝ)

Γίνε εσύ ο Τελευταίος Jedi και νιώσε την Δύναμη το Σαββατοκύριακο 9-10 Δεκεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» ΔΕΘ Helexpo στην Θεσσαλονίκη.
Πριν την παγκόσμια προβολή του Star Wars Episode VIII: The Last Jedi, έλα στο ForceCon II: Star Wars Fan Convention και γιόρτασε μαζί με τους Mangatellers και πληθώρα Star Wars fans την εποποιία του Star Wars!

focus fm