ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θέατρο και λογοτεχνία για παιδιά στη βιβλιοθήκη Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης

logotexnia kai theatro13218Εργαστήρι θεάτρου και λογοτεχνίας για παιδιά 8-10 χρονών που θα ολοκληρωθεί σε 7 συναντήσεις, ξεκινά την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 5:30-7:00 το απόγευμα, στην παιδική βιβλιοθήκη Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης (Κρίσπου 7, τηλ. 2310 200573). Με την μεταπτυχιακή φοιτήτρια του τμήματος Θεάτρου του ΑΠΘ Στέφανη Παναγιώτου. Με προεγγραφή, μέχρι 12 παιδιά.

Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να μαθαίνεις παίζοντας δημιουργικά; Να συνδυάζεις την γνώση με την φαντασία; Στα θεατροπαιδαγωγικά προγράμματα αυτό γίνεται, προσπαθούμε να ενώσουμε την ψυχαγωγία με την εκπαίδευση, χρησιμοποιώντας τεχνικές θεάτρου. Δεν χρειάζεται να έχεις ούτε ταλέντο στην υποκριτική ούτε να θέλεις να γίνεις ηθοποιός, σκηνοθέτης εδώ χρειάζεται να έχεις όρεξη φαντασία, δημιουργικότητα και αν δεν τα έχεις θα φροντίσουμε εμείς να τα αποκτήσεις.

Μαζί μας θα κάνεις ένα μικρό ταξίδι όπου θα δεις την πραγματικότητα και τις κρυφές πτυχές της ζωής με άλλα μάτια πιο εσωτερικά γιατί μην ξεχνάς πως είμαστε όλοι ίδιοι αλλά τόσο διαφορετικοί! Τα κουπιά που θα βοηθήσουν να προχωρήσουμε και θα μας κρατάνε συντροφιά σε αυτό το ταξίδι για να φτάσουμε στο προορισμό μας θα είναι αποσπάσματα από λογοτεχνικά βιβλία, άλλοτε παραμύθια όπου μέσα από διάφορες δραστηριότητες όπως κουκλοθέατρο, δραματοποιημένη αφήγηση, αυτοσχεδιασμούς, ανακριτική καρέκλα, ασανσέρ θα κάνουν το ταξίδι πιο διασκεδαστικό και ενδιαφέρον.
Θα είμαστε εκεί και θα σας περιμένουμε να γίνουμε συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι! Εσύ θα είσαι;

focus fm