ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Καλαϊτζής & MotherWhat? στη Θεσσαλονίκη

kalaitzis13218Ο Κωνσταντίνος Καλαϊτζής με το μουσικό του σχήμα MotherWhat? επιστρέφουν για ακόμα μια μοναδική εμφάνιση αυτή την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στο Ernest Hebrard (Λεωφ. Νίκης 13, Θεσσαλονίκη). Στο προηγούμενο του live στο Ernest ο νεαρός τραγουδοποιός από την Θεσσαλονίκη κατάφερε να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη βραδιά γεμάτη κέφι, ρυθμό και δυνατές ερμηνείες. Στο πρόγραμμα τους ο Κωνσταντίνος Καλαϊτζής και οι MotherWhat? κινούνται σε pop & rock μουσικά μονοπάτια με διασκευές σε Έλληνες και ξένους δημιουργούς που αγαπάνε, παράλληλα παρουσιάζουν και τις δικές τους μουσικές συνθέσεις.

Πριν λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Καλαϊτζής μας παρουσίασε την πρώτη του επίσημη δισκογραφική κυκλοφορία που έχει τον τίτλο “Όνειρα” ξαφνιάζοντας ευχάριστα ραδιόφωνα και ακροατές, με μια pop – rock ρυθμική μπαλάντα με αισιόδοξες στιχουργικές πινελιές, λαμπερές κιθαριστικές μελωδίες και αιθέριες ατμόσφαιρες στα πλήκτρα!

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στο Ernest Hebrard, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ακόμα μια μοναδική μουσική βραδιά με τον Κωνσταντίνο Καλαϊτζή και τους MotherWhat? έτοιμους επί σκηνής να μας χαρίσουν δυναμικούς pop & rock ρυθμούς και γεμάτες κέφι ερμηνείες!

Facebook Page: https://www.facebook.com/Motherwhat/ 
Κωνσταντίνος Καλαϊτζής - Όνειρα (New Digital Single)
Κυκλοφορεί από την Plus Rec / Cobalt Music
YouTube Link: https://www.youtube.com/watch?v=Z0WjW-xXevs 
iTunes: https://itunes.apple.com/gr/album/oneira-single/1336186293 

Κωνσταντίνος Καλαϊτζής – Όνειρα (New Digital Single)

Ο Κωνσταντίνος Καλαϊτζής είναι ένας νέος τραγουδοποιός από την Θεσσαλονίκη. Το τραγούδι με το οποίο μας συστήνετε δισκογραφικά έχει τον τίτλο “Όνειρα” και μέσα από τις μελωδίες του θέλει να μας δώσει το έναυσμα να συνεχίσουμε να παλεύουμε για όλα αυτά που αγαπάμε!

Τα τελευταία χρόνια ο Κωνσταντίνος Καλαϊτζής συμμετέχει στο συγκρότημα "Motherwhat” τραγουδώντας και παίζοντας κιθάρα. Μέσα από την μουσική θέλει να εκφράσει το σύνολο των ανθρώπινων συναισθημάτων και να καταγράψει τα προσωπικά του βιώματα.

Το τραγούδι «Όνειρα» είναι μια pop – rock ρυθμική μπαλάντα με αισιόδοξες στιχουργικές πινελιές, λαμπερές κιθαριστικές μελωδίες και αιθέριες ατμόσφαιρες στα πλήκτρα, που από την πρώτη ακρόαση του θα μας ταξιδέψει σε μουσικά μονοπάτια γεμάτα έντονα συναισθήματα και όνειρα!

Facebook Page Κωνσταντίνος Καλαϊτζής: https://www.facebook.com/Motherwhat/ 
iTunes: https://itunes.apple.com/gr/album/oneira-single/1336186293 
Spotify: https://open.spotify.com/album/6jmEnUAe6NOGS8MEGGkiF2 

focus fm