ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Τήνελλα Καλλίνικε» στο Δήμο Παύλου Μελά με βραβεύσεις διακριθέντων αθλητών

tinella14218Μετά την πετυχημένη διοργάνωση της 6ης Μαρτίου 2017, η εκδήλωση «ΤΗΝΕΛΛΑ ΚΑΛΛΙΝΙΚΕ» (έπαινος στον αθλητή, επευφημία προς τους νικητές των Ολυμπιακών Αγώνων), του Τμήματος Αθλητισμού - Πολιτισμού Δήμου Παύλου Μελά, διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η τελετή βράβευσης αθλητών και αθλητριών οι οποίοι/ες τίμησαν με τις διακρίσεις τους τον αθλητισμό στο Δήμο.

Για τον προγραμματισμό των φετινών βραβεύσεων και τη διοργάνωση της εκδήλωσης καλούνται οι σύλλογοι, τα σχολεία αλλά και κάτοικοι του Δήμου μας (μέλη συλλόγων εκτός Δήμου) που διακρίθηκαν στον αθλητισμό, να μας ενημερώσουν έως την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, (ηλεκτρονικά στο mail: athlitismos@pavlosmelas.gr ή fax. 2313302837) για τις ατομικές – ομαδικές επιτυχίες των αθλητών/τριών τους.

Θα ακολουθήσει από το αρμόδιο Τμήμα Αθλητισμού - Πολιτισμού, καταγραφή και επεξεργασία του συνόλου των στοιχείων που θα αποσταλούν και με νέα ανακοίνωση θα γνωστοποιηθεί στους αθλητές και τους συλλόγους τους, λεπτομέρειες για τη διοργάνωση που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
2313 302960, 961

focus fm