ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων και ο Β. Λέκκας στο «Ξέφωτο» Θεσσαλονίκης

ksefoto12219Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Μια παράσταση αντι-Βαλεντίνικης αισθητικής. Λουδοβίκος των Ανωγείων, Guest Βασίλης Λέκκας. Μαζί τους η Ελένη & Σουζάνα Βουγιουκλή. Πού αλλού; Στο «Ξέφωτο» Θεσσαλονίκης (Λυκούργου 5, Λαδάδικα).

Όπως λέει ο ίδιος ο Λουδοβίκος: Oι τριανταφυλλιές πενθούν 14 Φεβρουαρίου. Μια συναυλία στο «Ξέφωτο» που υπερασπίζεται έναν έρωτα που δεν είναι η περιγραφή του, αλλά η ουσία του. Ο Άγιος Βαλεντίνος σωστά αγαπά τους ερωτευμένους. Όμως οι ερωτευμένοι ερμηνεύουν λάθος αυτή την αγάπη.

Εμείς, του Αγίου Υακίνθου, παίρνουμε το κορίτσι που αγαπούμε από το χέρι και το πάμε να του δείξουμε τα τριαντάφυλλα στους κήπους και στους αγρούς. Οι φίλοι του Αγίου Βαλεντίνου κόβουν τα τριαντάφυλλα και τα προσφέρουν σα δείγμα αγάπης! Πώς αισθάνεται ένα τριαντάφυλλο κομμένο, στο χέρι;

Ο Βασίλης Λέκκας, ένας κατεξοχήν ερμηνευτής του έρωτα, οι αδελφές Βουγιουκλή, δύο κορίτσια με αίσθημα και αισθητική στο τραγούδι τους κι εγώ, θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε πως η αγάπη δεν είναι η περιγραφή της!»

Μαζί τους ο Αντώνης Μυτακίδης στην κιθάρα και Σοφία Μαυρογενίδου στο φλάουτο.

Προπώληση, Φοιτητικό, Ανέργων, ΑΜΕΑ: 8€, Ταμείο: 10€
Τηλ. κρατήσεων: 6931091534
*Η αγορά του εισιτήριου δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου.
*Το εισιτήριο είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνει ποτό.

focus fm