ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Apple iPad mini 4

Apple iPad mini 4 1Το νέο iPad mini 4 ήρθε με Retina οθόνη 7.9", iSight κάμερα στα 8MP, chip A8 στα 64-bit και Touch ID για αναγνώριση μοναδικού δαχτυλικού αποτυπώματος.

Το iPad mini 4 είναι τόσο μικρό, ελαφρύ και τόσο κομψό, που δεν θα πιστεύεις πόσο ισχυρό μπορεί να γίνει. 

Εκατομμύρια pixels πάνω στην οθόνη σου με την ανάλυση 2048x1536p, για να μη χάνεις καμία λεπτομέρεια σε ό, τι παρακολουθεί, ενώ με πυκνότητα στα 326 ppi (pixels per inch), οι προβολές και το σερφάρισμα γίνονται με ακόμα μεγαλύτερη καθαρότητα.


Κάμερα

Ακόμα κι αν δεν σου αρέσει να βγάζεις φωτογραφίες ή βίντεο, εδώ θα κάνεις μια εξαίρεση. Με την iSight κάμερα στα 8MP, δυνατότητα πανοραμικής λήψης μέχρι και τα 43MP και εγγραφή βίντεο στα 1080 pixels, πάρε την κατάσταση στα χέρια και απαθανάτισε την εκδρομή, το πάρτι και κάθε εμπειρία με αυτόματη εστίαση και αναγνώριση προσώπου. Επιπλέον, σου δίνει την επιλογή για εντυπωσιακά βίντεο time-lapse, προσθήκη γεωγραφικών ετικετών και λειτουργία Burst Mode.

Επεξεργαστής

Ο 2πύρηνος επεξεργαστής A8 της Apple, με την αρχιτεκτονική 64-bit επιπέδου επιτραπέζιου συστήματος, υπόσχεται γρήγορη απόκριση στο άνοιγμα εφαρμογών και συνολική απόδοση ηλεκτρονικού υπολογιστή, είτε σερφάρεις στο διαδίκτυο, είτε κάνεις chat, είτε επεξεργάζεσαι φωτογραφίες. Όσο για τον συνεπεξεργαστή κίνησης M8, υπολογίζει τις σωματικές κινήσεις μέσω προηγμένων αισθητήρων και διευκολύνει περισσότερο τη λειτουργία του iPad mini 4.

Bluetooth 4.2

Ενεργοποιώντας την ασύρματη τεχνολογία Bluetooth 4.2, μπορείς να το φέρεις σε επικοινωνία με άλλες συσκευές, ώστε να ανταλλάξεις μουσικές, φωτογραφίες και αρχεία. Επιπλέον, μπορείς να συνδέσεις ασύρματα ηχεία, ακουστικά και αξεσουάρ κάθε είδους, για να κάνεις ακόμα πιο άνετη τη διασκέδασή σου.

Τόσο ισχυρό, όσο και ελαφρύ

Με βάρος στα 299gr και πάχος μόλις στα 6.1 mm, όλες οι υψηλής ποιότητας λειτουργίες της Apple συμπυκνώνονται στο πιο ελαφρύ και καλαίσθητο iPad που έχεις δει. Τόσο ισχυρό, όσο και κομψό, το iPad mini 4 ικανοποιεί κάθε απαίτησή σου, χωρίς να γίνεται βάρος.

Touch ID

Η τεχνολογία Touch ID είναι κυριολεκτικά στα χέρια σου και κάνει περιττά τα passwords. Αναγνωρίζει μόνο το δικό σου δαχτυλικό αποτύπωμα για φαινομενική ασφάλεια στο ξεκλείδωμα, ενώ κάνεις ασφαλείς αγορές στο iTunes, το iBooks και το App Store.

focus fm