ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι Adrenaline Junkies στο Moto Show Θεσσαλονίκης

adrenaline junkies8518Oι επισκέπτες του Thessaloniki Moto Show, της μεγάλης Βαλκανικής Έκθεσης Μοτοσυκλέτας που θα γίνει 18-20 Μαϊου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, πρέπει να προετοιμαστούν για μεγάλες συγκινήσεις! Οι μοναδικοί Adrenaline Junkies έχουν ετοιμάσει δέκα νέα μοντέλα bobber, streetfighter, scrambler και cafe racer, που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό, ενώ παράλληλα θα μας ταξιδέψουν στο χρόνο με κλασικές ιαπωνικές μοτοσυκλέτες ηλικίας 30-40 ετών.

Οι έχοντες έδρα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης custom builders δημιουργούν ασύλληπτες κατασκευές από το 1993, ικανές να συγκινήσουν μυημένους και αμύητους στο χώρο. Οι μοτοσυκλέτες που μεταποιούν είναι δείγματα μεθοδευμένης δουλειάς, με κυρίαρχα στοιχεία το πάθος και την εμπειρία, με τη φήμη τους να έχει ξεπεράσει τα ελληνικά δεδομένα, καθόσον δεν είναι λίγες οι παραγγελίες από ευρωπαϊκές χώρες.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι επισκέπτες του Moto Show θα μπορούν να θαυμάσουν τις custom δημιουργίες των Adrenaline Junkies, να συζητήσουν μαζί τους και να μάθουν περισσότερα για το μαγικό κόσμο του customizing!
https://motorcycleevents.gr/motoshow/