ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ντεμπούτο για την Alfa Romeo Racing ORLEN C39

Του Γιώργου Δαμιανίδη

Alfa Romeo Racing ORLEN C39Η Alfa Romeo Racing ORLEN C39, το μονοθέσιο με το οποίο θα συμμετέχει η ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 για το 2020, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην πίστα δοκιμών του Fiorano την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου.

Η νέα C39 ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διαδικασία του shakedown στα χέρια του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Kimi Räikkönen. Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το νέο μονοθέσιο είχε μια ξεχωριστή εμφάνιση με το «φίδι» της μάρκας να βρίσκεται πάνω σε μαύρο και γκρι φόντο. Ο Kimi Räikkönen συμπλήρωσε χωρίς κανένα πρόβλημα 33 γύρους στο τιμόνι της C39 ολοκληρώνοντας μια απόλυτα επιτυχημένα δοκιμή.

Το ξεχωριστό «φόρεμα» στη C39 σχεδιάστηκε από το Centro Stile Alfa Romeo και όπως είναι φυσικό τονίζει το θρυλικό λογότυπο της μάρκας, το οποίο τροποποιήθηκε για να τιμήσει τον Άγιο των ερωτευμένων. Παράλληλα η βαφή και το σχέδιο καλύπτουν σημαντικές λεπτομέρειες του αμαξώματος μέχρι την επίσημη παρουσίαση του που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου.