ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

H PEUGEOT συμβάλει στην προσπάθεια του Γαλλικού «OpenTournament 2020» για την μείωση των εκπομπών CO2!

Του Γιώργου Δαμιανίδη

PEUGEOT 208 1902STYP304Για 37η χρονιά συνεργασίας με το Roland-Garros, η PEUGEOT βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο του τουρνουά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 11 Οκτωβρίου 2020.

Όπως κάθε χρόνο, η μάρκα θα είναι ο επίσημος πάροχος οχημάτων για τις μετακινήσεις των παικτών και των VIPs.

Φέτος, το 80% του στόλου αποτελείται από ηλεκτροκίνητα οχήματα (plug-in υβριδικά και ηλεκτρικά), μια περαιτέρω ώθηση προς την ενεργειακή μετάβαση που θα συμβάλει στην μείωση των εκπομπών CO2 κατά 60% σε σύγκριση με το RolandGarros 2019.


Με ένανστόλο 178 οχημάτων o οποίος κατά κύριο λόγο αποτελείται απο plug-in υβριδικές και ηλεκτρικές εκδόσεις, η Peugeot εξασφαλίζει μετακινήσεις με χαμηλές εκπομπές ρύπων, χαμηλότερες κατά 60% σε σχέση με το Roland Garros 2019. H Γαλλική μάρκα είναι περήφανη γιατί συμβάλλει στην ενεργειακή μετάβαση όντας ένας οικολογικά υπεύθυνος συνεργάτης του πρωταθλήματος. Ο στόλος αποτελείται από 80% εξηλεκτρισμένα μοντέλα συπεριλαμβανομένων των PEUGEOT 3008 HYBRID4, e-2008, 508 και 508 SW HYBRIDκαι e-Traveller.

 

Με το νέο SUV PEUGEOT 3008 GT HYBRID4, η επιτυχημένη πορεία του SUV Peugeot 3008 περνάει σε ένα νέο επίπεδο. Προσφέρει ισχύ που δεν έχει επιτευχθεί στο παρελθόν από ένα συμβατικό μοντέλο της Peugeot με 29g. CO2/km, 59km αυτονομίας σε ηλεκτρική λειτουργία, τετρακίνηση και ιπποδύναμη 300 ίππων. Όσο για τα PEUGEOT 508 και 508 SW HYBRID, η μάρκα προσφέρει έναν νέο κινητήρα Plug in Hybrid με ισχύ 225 ίππων και τις χαμηλότερες τιμές CO2 της κατηγορίας.

Το νέο PEUGEOT e-2008 εμπλουτίζει την γκάμα του δημοφιλούς SUVκαι δίνει την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 3 τύπους κινητήρων: ηλεκτρικό, βενζίνη ή πετρέλαιο. Το PEUGEOTe-Traveller, με τον 100% ηλεκτρικό κινητήρα αποτελεί την ιδανική επιλογή τόσο για τις επαγγελματικές όσο και για τις προσωπικές μετακινήσεις. Διαθέσιμο σε πληθώρα εκδόσεων και με την δυνατότητα πολλαπλών διαμορφώσεων στο εσωτερικό του, εξασφαλίζει στους επιβάτες μια ατμόσφαιρα άνεσης και υψηλής τεχνολογίας.

Όλα τα μοντέλα που έχουν διατεθεί στην διοργάνωση, φέρουν το λογότυπο της Peugeot, του Rolland Garros καθώς και του Επίσημου Οχήματος της διοργάνωσης. Σε κεντρικό σημείο του χώρου της διοργάνωσης δεσπόζει ένα σταντ με το Peugeot e-208 το οποίο είναι άμεσα αναγνωρίσιμο από τα ιδιαίτερα εξωτερικά του χαρακτηριστικά που διακρίνουν όλα τα ηλεκτρικά Peugeot.