ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συγχαρητήρια μηνύματα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ

paok22419Συγχαρητήρια μηνύματα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από τον ΠΑΟΚ, έστειλαν αρχές και φορείς.

Η βουλευτής Ν. Σερρών, πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) και Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, δίνει τα συγχαρητήρια της στον ΠΑΟΚ, τους συντελεστές και τους φιλάθλους του, για την μεγάλη τους επιτυχία. Η κα Κόλλια-Τσαρουχά δήλωσε:
«Ο ΠΑΟΚ κατακτά τις κορυφές και ανοίγει το δρόμο της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας για ακόμη περισσότερες πρωτιές σε κάθε αγωνιστικό πεδίο. Κύριε πρόεδρε, αθλητές και φίλαθλοι, μας εμπνέετε και για αυτό σας αξίζουν τα βαθύτερα συγχαρητήρια».

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας προέβη στην ακόλουθη δήλωση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από τον ΠΑΟΚ:
«Ιστορική μέρα χαράς για τη μεγάλη ομάδα και το λαό του ΠΑΟΚ! Ο ΠΑΟΚ άξιος πρωταθλητής Ελλάδας μετά από 34 χρόνια! Είναι μια σπουδαία επιτυχία! Συγχαρητήρια!».

Με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από τον ΠΑΟΚ, ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Για εμάς που μεγαλώσαμε με τον ΠΑΟΚ, για εμάς που ήμασταν παιδιά όταν κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα το 1976, για εμάς που ήμασταν κοντά στην ομάδα στα ‘‘πέτρινα χρόνια’’, είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή και μας δίνει πολύ μεγάλη χαρά. Ως Δήμαρχος πιστεύω ότι τέτοιες επιτυχίες, όπως και κάθε μεγάλη επιτυχία στον αθλητισμό από οποιοδήποτε αθλητή ή ομάδα, ωφελούν ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, στον προπονητή, στη διοίκηση και βέβαια στον πρόεδρο Ιβάν Σαββίδη. Το ποντιακό του πείσμα τονώνει την αυτοπεποίθηση όχι μόνο των φίλων του ΠΑΟΚ αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλονίκης, ότι μπορούμε και πάλι να πετύχουμε πολλά καλά για το καλό των πολλών.
Να μην ξεχνάμε, φυσικά, την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που κατέκτησε και φέτος το Κύπελλο Ελλάδος μετά από μια σπουδαία μάχη με τον εξαιρετικό Ηρακλή. Πολλά μπράβο στους παίκτες, στον προπονητή και στη διοίκηση».

Με αφορμή την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2018-2019 από την ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για την ιστορική και σπουδαία επιτυχία του! Μετά από 34 χρόνια, ο ΠΑΟΚ είναι πανάξιος πρωταθλητής, σηκώνοντας ψηλά τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία, από μια ομάδα που πάντα θυμίζει τις ρίζες μας στις αλησμόνητες πατρίδες. Μας έκανε περήφανους! Μπράβο!».