ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άρχισε η διανομή προϊόντων από το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

dianomi25717Έως την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 θα διαρκέσει η διάθεση νωπών προϊόντων σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ/FEAD η οποία άρχισε τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2019. Το πρόγραμμα υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ευόσμου Κορδελιού. Η διανομή γίνεται από τις 9.00 έως τις 14.00 από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μαβίλη με Πυθαγόρα στον Εύοσμο.

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν για την ημέρα προσέλευσης τους μέσω μηνύματος (ηχητικού ή/και γραπτού) από call center στα τηλέφωνα που έχουν δηλώσει στην αρχική τους αίτηση.

Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει τα εξής προϊόντα:
ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ Τεμάχια: 2 Ποσότητα: 2 Kgr
ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ΠΟΠ Τεμάχια: 1 Ποσότητα: 0,5Kgr
ΤΥΡΙ ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ Τεμάχια: 1 Ποσότητα: 0,5Kgr
ΚΡΕΑΣ ΒΟΕΙΟ Τεμάχια: 1 Ποσότητα: 1 Kgr
ΚΡΕΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟ Τεμάχια: 1 Ποσότητα: 1 Kgr
Σύνολο κιλών ανά ωφελούμενο ~5 κιλά

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Για την παραλαβή των προϊόντων οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του να έχει εξουσιοδότηση.

Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως πολυμελών οικογενειών), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο, για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη διανομή στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου οι ωφελούμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα: 2310 558 505.