ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επί ποδός ο μηχανισμός του δήμου Ωραιοκάστρου για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων

oraiokastro kakokairia20919 minΕπί ποδός, έπειτα από εντολή του δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη, ετέθη ο μηχανισμός του δήμου Ωραιοκάστρου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων και της σφοδρής βροχόπτωσης που έπληξαν την περιοχή. Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η ύπαρξη προβλημάτων στην οδό Θεσσαλονίκης, ειδικό όχημα του δήμου Ωραιοκάστρου έσπευσε στο σημείο, προχωρώντας στην απομάκρυνση των υδάτων.

Λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα του κεντρικού δρόμου αποκαταστάθηκε πλήρως.

Στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης μαζί με την αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Σοφία Δημητριάδου, τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο σε θέματα Τεχνικών Έργων και Υποδομών Χαράλαμπο Καζαντζίδη και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο σε θέματα Πολιτικής Προστασίας Πασχάλη Χατζηευαγγέλου.

Αύριο το πρωί ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου πρόκειται να συγκαλέσει ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή στελεχών της τεχνικής υπηρεσίας και της πολιτικής προστασίας.

Παράλληλα, συνοδεία τεχνικού κλιμακίου, θα πραγματοποιήσει αυτοψία σε σημεία του δήμου όπου και στο παρελθόν σημειώθηκαν προβλήματα, ώστε να προχωρήσουν ταχύτατα διαδικασίες για τον καθαρισμό φρεατίων και την αντιπλημμυρική θωράκιση του δήμου.