ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: «Προσβλητικές οι δηλώσεις Ελευθερίου»

farmakeia111219 minΟ Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Διονύσιος Ευγενίδης χαρακτηρίζει απαράδεκτες και προσβλητικές τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Γιώργου Ελευθερίου αναφορικά με την πιστοποίηση των φαρμακοποιών για τους εμβολιασμούς. Για το λόγο αυτό απέστειλε την παρακάτω επιστολή στον Πρόεδρο του ΠΙΣ:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Με βαθύτατη λύπη διαβάσαμε στην ιστοσελίδα dailypharmanews δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κ. Γιώργου Ελευθερίου στις οποίες μεταξύ άλλων αναφέρει ότι θεωρεί τους φαρμακοποιούς βοηθούς του και ότι προσβλέπουμε, δια του αντιγριπικού εμβολιασμού, στην αύξηση της επισκεψιμότητας στα φαρμακεία μας.

Θεωρούμε ότι το προαναφερθέν απόσπασμα προσβάλλει κατάφωρα το σύνολο των επιστημόνων φαρμακοποιών της χώρας, δυναμιτίζει τη συνεργασία που πρέπει να υφίσταται μεταξύ όλων των υγειονομικών προς όφελος της Δημόσιας Υγείας και εκθέτει τη Διοίκηση του μεγαλύτερου επιστημονικού Συλλόγου της χώρας τον οποίο έχετε την τιμή να εκπροσωπείτε.
Απαιτούμε την άμεση ανάκληση των προσβλητικών δηλώσεων και σας καλούμε να τον επαναφέρετε στην τάξη».