ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Κέντρο Υγείας Ευόσμου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου

dimarxeio kordeliou evosmou11019 minΤο Κέντρο Υγείας Ευόσμου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός προκειμένου να ενημερωθεί για την επιχειρησιακή ετοιμότητα της μονάδας για τον κορωνοϊό. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου με τη Διοίκηση και το υγειονομικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας, εξέφρασε την αυξημένη επαγρύπνηση των δημοτικών υπηρεσιών, οι οποίες είναι έτοιμες να συνδράμουν στην επιχειρησιακή ετοιμότητα του Κέντρου Υγείας.

Μάλιστα ο Δήμαρχος έθεσε, ως γιατρός, τον εαυτό του στη διάθεση του Κέντρου Υγείας Ευόσμου, εκφράζοντας τη βούλησή του να συνδράμει με την επιστημονική του ιδιότητα, εθελοντικά, στην εξυπηρέτηση των πολιτών που προσέρχονται για να εξεταστούν.

«Οι υγειονομικές μονάδες και οι υπηρεσίες του Δήμου μας βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση και είναι έτοιμες να αντεπεξέλθουν σε ενδεχόμενες ανάγκες που θα προκύψουν» τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, κάνοντας παράλληλα έκκληση σε όλους τους δημότες να επιδείξουν «ψυχραιμία και όχι πανικό, ακολουθώντας και εφαρμόζοντας με υπευθυνότητα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής».