ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατ’ οίκον η διανομή προϊόντων από το Δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη

 

dianomi kalamaria81217Διανομή προϊόντων πραγματοποιεί ο Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)». Επισημαίνεται ότι προϊόντα θα παραλάβουν μόνο οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν να παραλαμβάνουν προϊόντα του ΤΕΒΑ.

Στη διανομή αυτή θα μοιραστούν είδη μπακαλικής (ελαιόλαδο, ζυμαρικά, φακές, φασόλια, γάλα εβαπορέ, ρύζι και ζάχαρη) και είδη καθαριότητας (σκόνη πλυντηρίου, χλωρίνη, υγρό πιάτων, υγρό γενικής χρήσης, σαμπουάν).
Μετά την καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας στο πλαίσιο των δράσεων για την αποφυγή της μετάδοσης του κορωνοϊού covid – 19, ο Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη πραγματοποιεί διανομές προϊόντων κατ’ οίκον.

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και θα κλειστούν ατομικά ραντεβού. Κατά την παράδοση των προϊόντων θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας.

Οι δικαιούχοι κατά την παραλαβή των προϊόντων πρέπει να διαθέτουν επίσημο έγγραφο που να αναφέρει τον ΑΜΚΑ τους και δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής. Δικαιούχος είναι αυτός που έχει κάνει την αίτηση. Μπορεί να παραλάβει και άλλο μέλος της οικογένειας του δικαιούχου με την επίδειξη του ΑΜΚΑ και των δύο. Σε περίπτωση που παραλάβει τρίτο πρόσωπο απαιτείται να προσκομίσει ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής.