ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκτεταμένες εργασίες αποκομιδής ογκωδών απορριμμάτων στο Πλαγιάρι

ogkodi plagiari28520 minΕργασίες για την καθαριότητα και τον ευπρεπισμό της Κοινότητας Πλαγιαρίου πραγματοποίησε η Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Θέρμης. Ειδικότερα, συνεργεία σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Νικόλαο Κουλέτα φρόντισαν για την καθαριότητα των οδών και των κοινόχρηστων χώρων, ενώ έγινε αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων με δύο οχήματα ανοιχτού τύπου.

Η υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Θέρμης απευθύνει έκκληση στους δημότες, από την πλευρά τους να συμβάλλουν στη διατήρηση της καλής εικόνας του Δήμου μας ακολουθώντας βασικούς και απλούς κανόνες καθαριότητας, όπως την απόρριψη των απορριμμάτων εντός των κάδων, διαχωρίζοντας τα ανακυκλώσιμα από τα σύμμικτα απορρίμματα.

Επιπρόσθετα, θα πρέπει, για τον καλό συντονισμό της αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων, να ενημερώνουν την Υπηρεσία στον τηλεφωνικό αριθμό 2310467110 πριν τα βγάλουν για αποκομιδή.

Προσοχή. Ογκώδη αντικείμενα και κλαδιά δεν θα πρέπει να τοποθετούνται εντός των κάδων, διότι, αφενός μεν γεμίζουν τους κάδους με αποτέλεσμα να μένουν έξω τα απορρίμματα και να διασκορπίζονται, αφετέρου δε, μπορεί να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά στα απορριμματοφόρα οχήματα.

Σε κάθε περίπτωση, για την επίλυση προβλημάτων καθαριότητας οι πολίτες μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία με την υπηρεσία καθαριότητας & ανακύκλωσης του Δήμου Θέρμης.

Υπενθυμίζεται τέλος, ότι σε καθημερινή βάση εξάλλου απολυμαίνονται και πλένονται οι κάδοι απορριμμάτων σε όλη την έκταση του Δήμου Θέρμης.