ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νεάπολη Θεσ/νίκης: Νεκρός ο 90χρονος που αγνοούνταν από τον Απρίλιο

eksafanisi26420 minΔεν είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια του Αθανασίου Καραγιάννη που είχε χαθεί την 19/04/2020. Ο 90χρονος, είχε εξαφανισθεί την 19/04/2020, από το σπίτι του στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων με στόχο την ανεύρεσή του.

Δυστυχώς, βρέθηκε νεκρός…

Η υπηρεσία Silver Alert, την 03/06/2019, έλαβε κλήση για την ανεύρεση και την απώλεια ζωής του. Ο άτυχος ηλικιωμένος εντοπίσθηκε, δυστυχώς, νεκρός δίπλα σε ποτάμι, στη Θεσσαλονίκη.

Η υπηρεσία Silver Alert με το εξειδικευμένο προσωπικό, την τεχνογνωσία και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει, βρίσκεται δίπλα σε κάθε άτομο που έχει εξαφανιστεί και στην οικογένειά του.

Η υπηρεσία Silver Alert με την βοήθεια των 25 ομάδων διάσωσης, των 28.000 εθελοντών σε όλη τη χώρα, των Εισαγγελικών και Αστυνομικών Αρχών, φορέων και απλών πολιτών έχει κατορθώσει από το 2011 να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία ώστε να βρεθούν πολλά άτομα τα οποία αναζητούνται.