ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διανομή τροφίμων στους Δήμους Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Καλαμαριάς και Βόλβης

dianomi kalamaria211117Ο Δήμος Βόλβης ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή ΞΗΡΩΝ τροφίμων, ΒΥΣ και ΒΡΕΦΙΚΩΝ μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Δυτικό Τμήμα). Για διευκόλυνσή τους, παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να προσέρχονται με καρότσι λαϊκής, αν έχουν τη δυνατότητα. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί επί της Αρβανιτοχωρίου 8 στο Σταυρό, την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020.
Ώρα: 09:00 π.μ. – 13:00 μ.μ.


 

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό Α.Μ.Κ.Α, την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας τους στην περίπτωση που τα προϊόντα θα παραληφθούν αυτοπροσώπως ενώ στην αντίθετη περίπτωση (παραλαβή από τρίτο άτομο) εξουσιοδότηση και την αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως πολυμελών οικογενειών), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο, για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: Δήμος Βόλβης: 2397024427.

Διανομή στο Δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης (Δυτικό Τμήμα) από 12 έως και 16 Οκτωβρίου 2020.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (εντός του πρώην στρατοπέδου Μεγ. Αλέξανδρου, οδός Βενιζέλου) και οι ωφελούμενοι θα εξυπηρετούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την ημέρα για την οποία έχουν ειδοποιηθεί να προσέλθουν.

Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει προϊόντα Βασικής Υλικής Συνδρομής (Οδοντόκρεμα: Τμχ 2 - 200ml, Σαμπουάν: Τμχ 2 - 2,0 lt, Καθαριστικό υγρό Γ.Χ.: Τμχ 2- 2,0 lt, Υγρό Πιάτων: Τμχ 2 - 2,0lt,Σκόνη για πλύσιμο ρούχων: Τμχ 2- 2,0 kg).

Ωφελούμενοι με βρέφη θα παραλάβουν βρεφικά είδη ενώ θα πραγματοποιηθεί και αναδιανομή εναπομεινάντων ξηρών προϊόντων σε πολυμελείς οικογένειες.
Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να προσέρχονται με καρότσι λαϊκής.

Οι δικαιούχοι, κατά την προσέλευση, είναι αναγκαίο να προσκομίζουν:
α) Δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο και
β) ΑΜΚΑ σε επίσημο έγγραφο Σε περίπτωση που δεν θα παραλάβει ο αιτών αυτοπροσώπως,
απαιτείται επιπλέον και εξουσιοδότηση με αναγραφή ΑΜΚΑ και θεώρηση για το γνήσιο της υπογραφής.
Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Διανομή και στο Δήμο Καλαμαριάς

Στην 24η διανομή τροφίμων θα προχωρήσει ο Δήμος Καλαμαριάς στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Επισημαίνεται ότι προϊόντα θα παραλάβουν μόνο οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν να παραλαμβάνουν προϊόντα του ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα περιλαμβάνει είδη παντοπωλείου, είδη μαναβικής ,είδη καθαριότητας και κρέατα.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 20/10/2020 και την ΤΕΤΑΡΤΗ 21/10/2020, ώρα 08:00 – 15:00, στον χώρο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας & Ισότητας των δύο φύλων Αμισού & Ι. Παπανικόλα 18.

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα (SMS) στα κινητά τους τηλέφωνα ,για τις ώρες προσέλευσης τους.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν επίσημο έγγραφο που να αναφέρει τον ΑΜΚΑ τους και δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής. Δικαιούχος είναι αυτός που έχει κάνει την αίτηση. Μπορεί να παραλάβει και άλλο μέλος της οικογένειας του δικαιούχου με την επίδειξη του ΑΜΚΑ και των δύο. Σε περίπτωση που παραλάβει τρίτο πρόσωπο απαιτείται να προσκομίσει ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής.