ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η απάντηση του Δημάρχου Θερμαϊκού για τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς της ΔΕΥΑΘ

tsamaslis25320 minΤο «μπαλάκι» των ευθυνών στην προηγούμενη διοίκηση, όσον αφορά στις διαμαρτυρίες δημοτών για τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θερμαϊκού, «πέταξε» ο Δήμαρχος Γιώργος Τσαμασλής. Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Τσαμασλής απέδωσε τους μεγάλους λογαριασμούς σε «κραυγαλέα αμέλεια της προηγούμενης Διοίκησης».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δημάρχου Θερμαϊκού, έχει ως εξής:

«Πριν λίγες μέρες αρκετοί συνδημότες μου έγιναν αποδέκτες υπερβολικά μεγάλων λογαριασμών της ΔΕΥΑΘ, γεγονός το οποίο τους εξόργισε και πυροδότησε με αρνητική διάθεση προς τη Διοίκηση την κοινή γνώμη.
Το σέβομαι και το κατανοώ απόλυτα και είναι λογικό. Όμως, οφείλω ν' αποκαταστήσω την αλήθεια. Οι λογαριασμοί αφορούσαν σε χρεώσεις προηγουμένων ετών, 2018-2019, και, φυσικά, λαθών και παραλείψεων της προηγούμενης Διοίκησης.
Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψω να επαναληφθεί αυτή η φτηνή πολιτική τακτική, η οποία αποβαίνει εις βάρος των πολιτών του Δήμου μας. Είμαι εδώ για να σας προστατεύσω και να διαφυλάξω τα συμφέροντά σας. Οι λογαριασμοί της ΔΕΥΑΘ θα εκδίδονται κάθε τετράμηνο, όπως θα γίνονται και οι καταμετρήσεις».