ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σπιτική ομελέτα με κρεμμύδι και πιπεριά

ομελέτα με κρεμμυδι και πιπερια

Συχνά θέλουμε να φάμε κάτι υγιεινό και ταυτόχρονα ελαφρύ, αλλά δεν υπάρχει ο χρόνος.

Το newx.gr  σας προτείνει μια εξαιρετική γεύση: ομελέτα συνδυασμένη με αρκετή φαντασία.

Εύκολη και γρήγορη συνταγή!

Υλικά για 2 άτομα:

5 αυγά
1 κρεμμύδι
4 ώριμες ντομάτες
1 πράσινη πιπεριά

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 φέτα τυρί

Προετοιμασία:

Ρίχνουμε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και ρίχνουμε το τριμμένο τυρί.

Έπειτα τα αδειάζουμε στο τηγάνι και τα ανακατεύουμε συνεχώς με μια ξύλινη κουτάλα.

Τρίβουμε τις ντομάτες, ρίχνουμε λίγο αλάτι, ψιλοκόβουμε την πιπεριά και το κρεμμύδι.

Μόλις τα αυγά αρχίσουν να σβολιάζουν και να παίρνουν χρώμα ρίχνουμε τις ντομάτες, την πιπεριά και το κρεμμύδι.

Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε ήρεμα για 15 με 20 λεπτά σε μέτρια φωτιά.

Μόλις μαλακώσουν τα υλικά μας, τότε η ομελέτα είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

Και μη ξεχνάτε πως η μαγειρική θέλει μεράκι και φαντασία.

Καλή σας όρεξη!