ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φασολάδα με κόκκινη πιπεριά

φασολιαΗ φασολάδα ανήκει στα αγαπημένα φαγητά των Ελλήνων και συχνά την επιλέγουμε τους χειμερινούς μήνες, που το κρύο είναι εντονότερο.

Φυσικά εκτός από την καλή παρέα η φασολάδα θέλει τσίπουρο και αλμυρούς μεζέδες.

Το www.newx.gr θα σας παρουσιάσει το αγαπημένο μας φαγητό συνδυασμένο με δυόσμο και κόκκινη πιπεριά.

Υλικά

-Φασόλια 4 κούπες

-2 κρεμμύδια μεγάλα

-2 καρότα

-2 κόκκινες πιπεριές

-2 πράσινες

-Ζάχαρη

-Δυόσμο

-Λάδι

-Σέλινο

-Αλάτι

-1 κουτί ντομάτα κονκασέφασολια.

Τρόπος παρασκευήςΦασολαδα με κόκκινη πιπεριά και δυόσμο 1

Βάζουμε τα φασόλια από το προηγούμενο βράδυ να φουσκώσουν.

Κόβουμε τα κρεμμύδια στο multi. Έπειτα κόβουμε τα καρότα και τις πιπεριές σε ροδέλες.

Πλένουμε τα φασόλια και τα βάζουμε στην κατσαρόλα με νερό για να ξεκινήσει το βράσιμο. Έπειτα ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τα καρότα.

Τα αφήνουμε να βράσουν ένα τέταρτο και έπειτα ρίχνουμε τις πιπεριές.

Μόλις μαλακώσουν τα φασόλια ρίχνουμε τη σάλτσα, το λάδι και μισή κουταλιά ζάχαρη.

Μετά από 10 λεπτά ρίχνουμε το αλάτι και το σέλινο, που το έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια.

Πριν κλείσουμε το φαγητό ρίχνουμε το δυόσμο.

Και μη ξεχνάτε πως η μαγειρική θέλει φαντασία και μεράκι.

Καλή σας όρεξη!