ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λαχταριστά ψάρια στο τηγάνι

psariaΟι συνταγές των αναγνωστών μας

 

Κάθε τροφή έχει τα οφέλη της. Πόσω μάλλον το ψάρι, που είναι η καλύτερη «πηγή» πρωτεϊνών, ενώ περιέχει πολύ λίγο λίπος.

Δημοσιεύουμε τη συνταγή που μας έστειλε ο αναγνώστης μας Δαμιανός Υφαντίδης και φυσικά περιμένουμε και τις δικές σας συνταγές στο info@newx.gr.

Διαλέγουμε τα ψάρια της επιλογής μας, κατά κύριο λόγο μουρμούρες, σπαροκακαρέλους, σπαθάκια και κεφαλόπουλα.

Εκτέλεση συνταγής

Καθαρίζουμε καλά τα ψάρια. Αλατίζουμε (επίσης καλά) μέσα. Αλευρώνουμε με μίγμα 50% καλαμποκάλευρο και 50% αλεύρι για όλες τις χρήσεις. Τηγανίζουμε (σε καλαμποκέλαιο) χαμηλώνοντας τη φωτιά μετά από 2-3 λεπτά, ώστε να παραμείνουν ζουμερά από μέσα. Συνοδεύονται από σαλάτα εποχής και ούζο, τσίπουρο ή λευκό κρασάκι.

Καλή όρεξη!