ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κοτόπουλο με κόκκινη πιπεριά και φέτα

kotopoulo me kokkini piperia kai alevriΜία εύκολη και υγιεινή συνταγή.

Υλικά

4 φιλέτα κοτόπουλου

3 κόκκινες πιπεριές

2 τομάτες

1 κρεμμύδι ξερό

1 κουταλιά της σούπας αλεύρι

Φέτα

Αλάτι

 

Πιπέρι

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το ρίχνουμε στο βαθύ τηγάνι, όπου ήδη κάψαμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμύδι.

Αφού έχουμε κόψει σε ροδέλες τις πιπεριές και τις τομάτες σε κύβους, τα ρίχνουμε στο τηγάνι μέχρι να μαλακώσουν κι όταν γίνει αυτό ρίχνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου μέχρι να ροδίσουν κι αφού έχουμε κόψει το καθένα σε δύο κομμάτια.

Μόλις πάρουν χρώμα τα φιλέτα, τρίβουμε τη φέτα και τη ρίχνουμε στο τηγάνι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί, μέχρι να λιώσει η φέτα.

Αμέσως μετά βάζουμε αλάτι, πιπέρι και τα ανακατεύουμε και φυσικά ρίχνουμε δύο ποτήρια νερό. Τα αφήνουμε για να βράσει το ζουμί. Γεμίζουμε μία κούπα του καφέ με το ζουμί, ρίχνουμε ένα γεμάτο κουτάλι αλεύρι και το ανακατεύουμε καλά. Αμέσως μετά το ρίχνουμε στο τηγάνι, για να δέσει το ζουμί.

Αφήνουμε μερικά λεπτά ακόμη να σιγοβράσει.

Καλή σας όρεξη.