ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γαριδοπέτουλες

garidopetoulesΜια από τις σπεσιαλιτέ του Γέρακα είναι και οι γαριδοπέτουλες, που μπορεί ο επισκέπτης να δοκιμάσει στις ψαροταβέρνες του λιμανιού.

 Υλικά

500 γρ. γαρίδα αποφλοιωμένη
1 ματσάκι άνηθο
5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα
αλάτι-πιπέρι
αλεύρι

Οδηγίες παρασκευής

Βάζουμε τις γαρίδες σ' ένα μπολ και ρίχνουμε 3 ποτήρια νερό, τα μυρωδικά ψιλοκομμένα αλάτι πιπέρι και τέλος όσο αλεύρι πάρει για να γίνει ένας αραιός χυλός.
Σε καυτό λάδι ρίχνουμε κουταλιές απ' τον χυλό και τηγανίζουμε.