ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι αδερφοί Πρατσινάκη στο ΞΕΦΩΤΟ την Παρασκευή 10 Μαϊου

PRATSINAKISΟΙ.. ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗΣ, έρχονται στο ΞΕΦΩΤΟ.

Για μια μοναδική μουσική παράσταση, ένα οικογενειακό αντάμωμα, ένα καλλιτεχνικό γεγονός, σπάνιο ακόμη και σε διεθνές επίπεδο.

Πέντε αδέρφια ενώνουν τις φωνές τους και τραγουδούν με τη δική τους, ξεχωριστή αισθητική, βασισμένοι στο μουσικό τους δέσιμο που κρατά από την κοινή παιδική τους ηλικία και συνεχίζεται ακμαίο μέχρι και σήμερα.

Ο Παύλος, ο Γιάννης, ο Κώστας, ο Δημήτρης και ο Βασίλης (κατά σειρά γέννησης), με έντονη καλλιτεχνική παρουσία και σταθερό κοινό που αγαπάει τη δουλειά του καθενός, σμίγουν στη μουσική σκηνή του ΞΕΦΩΤΟΥ σε μία ατμόσφαιρα «οικογενειακή»

 

Το μουσικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν περιέχει κομμάτια από ένα μεγάλο φάσμα του ελληνικού τραγουδιού και αναδεικνύει την προσωπικότητα του καθενός. Ειδική θέση στη συναυλία τους διατηρούν τα συλλογικά πολυφωνικά τραγούδια, τα οποία προσδίδουν στη σύμπραξή τους μια συλλογική πινελιά σπάνιας καλλιτεχνικής αξίας.

Μαζί τους μια εξαιρετική τετράδα μουσικών. Κώστας Ματσίγκος, Αντώνης Κουμανδράκης, Γιώργος Κοκκινάκης και Σάκης Κοντονικόλας.

 

Ξέφωτο, Λυκούργου 5, Λαδάδικα

Ώρα Έναρξης 22.30