ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«ΟΤΑΝ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΗ ΔΥΣΗ» την Πέμπτη 9 Μαΐου

TSAGKARHΚάποιοι την χαρακτήρισαν εκρηκτικό κοκτέιλ μουσικότητας και σαγηνευτικού αισθησιασμού.

Κάποιοι άλλοι ως μία από τις πιο ξεχωριστές ερμηνεύτριες που τα ηχητικά εφέ και τα παιχνίδια της φωνής της μας μαγεύουν. Κάποιοι είπαν ότι ο λυρισμός και ο ρυθμός ρέει στο αίμα της αβίαστα.

Το βέβαιο είναι ότι όποιος ακούσει την Ιωάννα Τσάγκαρη, έχει κάτι γοητευτικό να προσθέσει.

Αυτή την Πέμπτη 9Μαΐου, θα είναι το κοινό του ΞΕΦΩΤΟΥ (Λυκούργου 5, Λαδάδικα) που θα γοητευτεί από την Ιωάννα, σε ένα πρόγραμμα «WITHIN»

Όταν η Ανατολή συναντάει τη Δύση

Το συγκεκριμένο Project περιλαμβάνει original συνθέσεις της Ιωάννας Τσάγκαρη με ελληνικούς και αγγλικούς στίχους αλλά και κομμάτια που την εκφράζουν μουσικά από την παραδοσιακή και λαϊκή ελληνική, βαλκανική, Μέσης ανατολής μουσική, μέχρι την ισπανική και αμερικάνικη σκηνή με μοναδικές ενορχηστρώσεις και ιδιαίτερους αυτοσχεδιασμούς. Ανάμεσα στα ακούσματα, εμφανείς οι επιρροές από την Μικρασιατική, Μακεδονίτικη και Κωσταντινουπολίτικη καταγωγή της.

Η Ιωάννα με κατανυκτικούς αμανέδες που πηγάζουν από τα βάθη της ψυχής της, και δυνατούς ανατολίτικους ξέφρενους ρυθμούς πλέκει μουσικές του κόσμου με ανατολίτικες, τσιγγάνικες, βυζαντινές, βαλκανικές, μεσογειακές, και τζαζ αναφορές, δημιουργώντας ένα πρωτότυπο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Μαζί της μια ομάδα εξαίρετων μουσικών. Νίκος Σιμιτσάκος κανονάκι, Χρήστος Θωμαΐδης μπάσο, Γιάννης Ριζόπουλος κρουστά και Δημήτρης Σταύρου ούτι, μπουζούκι και καβάλ.

Ώρα Έναρξης 22.00