ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης

festival komodias15519Το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης διοργανώνεται για δεύτερη συναπτή χρονιά στην Αποθήκη Δ στο Λιμάνι και στο Ολύμπιον, από 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2019, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα, συμμετέχουν σε ένα τριήμερο κωμωδίας με ευφάνταστο χιούμορ και γέλιο.

 

Στόχος της φετινής διοργάνωσης, είναι να αποτελέσει για μια ακόμη φορά σημείο συνάντησης καλλιτεχνών και μια μοναδική εμπειρία για το κοινό της Θεσσαλονίκης, που θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει εξαιρετικές παραστάσεις από το ευρύτερο φάσμα της κωμωδίας, καθώς αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει stand up comedy, θέατρο, music comedy, λογοπαίγνια, μαγικά, χορό, animation και θέατρο σκιών.

Οι παραστάσεις και οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ, θα παρουσιαστούν στις αίθουσες Τώνια Μαρκετάκη και Φρίντα Λιάππα, στην Αποθήκη Δ στο Λιμάνι και στο Ολύμπιον, ενώ παράλληλες δράσεις θα υλοποιηθούν και σε άλλα σημεία σε ολόκληρη την πόλη.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του φεστιβάλ μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: https://thesscomedyfestival.gr/