ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τουρνουά τένις και πινγκ πονγκ στο Δήμο Παύλου Μελά

tournoua30519Το τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Παύλου Μελά στην προσπάθεια ανάπτυξης των αθλημάτων τένις και πινγκ πονγκ πέρα από τα τμήματα που λειτουργούσε όλη τη χρονιά για παιδιά και ενήλικες, διοργανώνει Τουρνουά τένις και πινγκ πονγκ για άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας, ελεύθερους αθλούμενους, μαθητές και μαθήτριες και σας καλεί να συμμετάσχετε στο τουρνουά τένις και στο τουρνουά πινγκ πονγκ το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019. Οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν ανά ηλικία και στους νικητές θα απονεμηθούν διπλώματα και μετάλλια.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους και οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν πριν την έναρξη των αγώνων στο χώρο της εκδήλωσης.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ

Ο Δήμος αναπτύσσει το άθλημα σε τρεις χώρους σε Δημοτικά Γήπεδα όπου συμμετέχουν πάνω από 150 αθλούμενοι. Το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019 από τις 8:30 – 12.00 στα Δημοτικά γήπεδα τένις, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σταυρούπολης (Περικλέους 19, Άνω Ηλιούπολη), θα διεξαχθεί το τουρνουά τένις όπου θα συμμετέχουν οι αθλούμενοι από τις ακαδημίες και οι ενήλικες.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΙΝΓΚ – ΠΟΝΓΚ

Το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019 από τις 8:00 - 12:00 θα διεξαχθεί το τουρνουά στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σταυρούπολης. Καλούμε τους συλλόγους να συμμετέχουν με τα τμήματα αρχαρίων τους. Οι αθλητές με δελτίο θα αγωνιστούν μεταξύ τους.

Πληροφορίες για το τουρνουά Τένις & Πινγκ Πονγκ στο Τμήμα Αθλητισμού στα τηλέφωνα 2313 302962, 960, 961.