ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το διεθνές θεατρικό workshop στο θέατρο Άρατος Θεσσαλονίκης

aratos111219 minΜε μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το διεθνές θεατρικό workshop με τίτλο «Lights On. Ready – Set – Pitch» που διοργάνωσε η θεατρική ομάδα Άρατος στο ομώνυμο θέατρο της Θεσσαλονίκης. Κατά την 6μερη παρουσία των 24 συμμετεχόντων, έγινε θεατρική προετοιμασία και παρουσίαση των ιδεών του workshop με τη μορφή Pitchingσε livestreaming και μπροστά σε επιτροπή.

Στο επίκεντρο του διεθνούς εργαστηρίου ήταν η θεατρική προετοιμασία ενός συμμετέχοντα για να παρουσιαστεί σε ένα επαγγελματικό Pitching. Το θέατρο «οπλίζει» με τις τεχνικές του και ενθαρρύνει ανθρώπους που θέλουν να βγουν στον επαγγελματικό στίβο. Η ελεύθερη έκφραση, η θεατρικότητα, οι τεχνικές αντιμετώπισης του στρες και του άγχους βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση. 

Οι συμμετέχοντες παρουσίασαν τις ιδέες τους για την επαγγελματικότητα και την ανάπτυξη έχοντας ως θέμα «Thessaloniki of Artsand Tourism. Give the Big Idea».

Για άλλη μια φορά διαπιστώθηκε πως η εξέλιξη και η πορεία της Θεσσαλονίκης στο μέλλον περνά μέσα από τις Τέχνες και τον Τουρισμό. Κάποιες από τις προτάσεις των συμμετεχόντων κρίθηκαν ιδιαίτερα πρωτοποριακές και θα προωθηθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας.

Το εργαστήριο ολοκληρώθηκε με τη διήμερη σύσκεψη των υπευθύνων του προγράμματος. Επόμενος σταθμός, στα τέλη Μαρτίου, η Αθήνα.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
LTT C5 Thessaloniki
Workshop: LIGHTS ON. Ready - Set - Pitch
Διοργανωτής: Θέατρο Άρατος (Theatro Aratos)
Workshop: 02 - 06.12.2019
Interim TPM2: 06 - 07.12.2019
Εισαγωγή - εκπαίδευση: Βασίλης Τσικάρας
Θέατρο Άρατος (Μοσκώφ 12/ Τ. 2315 312487)