ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εργαστήρια ξωτικών στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

ergastiri ksotikon171219 minΕπειδή Χριστούγεννα χωρίς ξωτικά δεν .. γίνεται...γιατί εδώ και χιλιάδες χρόνια τα ξωτικά παίζουν σημαντικό ρόλο στους θρύλους και τις παραδόσεις όλων των χωρών του πλανήτη που άλλοτε εμφανίζονται είτε ως κοντά, μικρά σκανδαλιάρικα πλάσματα με μυτερά αυτιά, είτε ως καλικάτζαροι, είτε ως άσχημοι νάνοι που πάντα όμως έχουν υπερφυσικές δυνάμεις με πρώτη την ΜΑΓΕΙΑ!!!! Φέτος στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, θα λειτουργήσουν δύο εργαστήρια ξωτικών!

Το πρώτο την Δευτέρα 16/12/2019 από τις 17:00 έως τις 19:00 στο φουαγιέ του Δημαρχείου Ευόσμου και το δεύτερο την Τετάρτη 18/12/2019 από τις 17:00 έως τις 19:00 στο αμφιθέατρο στον Πεζόδρομο στην Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού.

Σ' αυτά τα εργαστήρια με την βοήθεια των ξωτικών παιδιά κάθε ηλικίας θα μπορούν να παίξουν, να δημιουργήσουν πολύχρωμες μπάλες, αστραφτερά δεντράκια, λαμπερά στολίδια, πρωτότυπες ευχετήριες κάρτες γεμάτες αγάπη και με την βοήθεια των ξωτικών τα παιδιά θα μπορούν όχι μόνον να γράψουν το γράμμα τους για τον Άη Βασίλη αλλά να το ρίξουν αμέσως γιατί τόσο το γραμματοκιβώτιο όσο και ο ταχυδρομικός του σάκος θα είναι εκεί.