ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καρναβαλική παρέλαση & αποκριάτικο πάρτι στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου την Παρασκευή

karnavali kordelio24220 minΤελικά την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν η καρναβαλική παρέλαση & το αποκριάτικο πάρτι που αναβλήθηκαν για λόγους ασφαλείας - και προστασίας των μικρών καρναβαλιστών που θα ήταν οι πρωταγωνιστές της παρέλασης- εξ αιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των επικίνδυνων έκτακτων καιρικών φαινομένων που είχε προβλέψει η ΕΜΥ για τις απογευματινές ώρες της Τσικνοπέμπτης.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Πέτρος Μεσθανέας, δήλωσε ότι «μπορεί να αναβάλαμε την καρναβαλική παρέλαση για λόγους πρόληψης και ασφάλειας των παιδιών , αλλά δεν την ματαιώνουμε. Δεν θέλαμε με τίποτα να τους στερήσουμε μια ευκαιρία χαράς! Αντίθετα η Καρναβαλική παρέλαση και το αποκριάτικο πάρτυ που θα ακολουθήσει θα πραγματοποιηθεί με μεγαλύτερο κέφι ,μεράκι και διάθεση απ όλους μας. Στόχος μας είναι να χαρούν και οι μικροί μας δημότες αλλά και να μην χαθεί μια παραδοσιακή αποκριάτικη ευκαιρία διασκέδασης για όλους μας». 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα η καρναβαλική παρέλαση θα ξεκινήσει από την πλατεία Σκρά στις 18.30. Τα μπουλούκια των καρναβαλιστών διαβαίνοντας την οδό Α.Παπανδρέου θα καταλήξουν στο Αμφιθέατρο επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως (πεζόδρομος). Εκεί όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι θα συμμετάσχουν σ ένα ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι γεμάτο κέφι, χορό, τραγούδι, με Μουσική DJ, ξυλοπόδαρους, και πολλές πολλές κληρώσεις με πλούσια δώρα για όλα τα σχολεία που θα συμμετέχουν στην καρναβαλική παρέλαση.
Ενώ στις 8.30 στον ίδιο χώρο θα γίνει το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου!