ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέο iPhone X

Apple iPhone X 64GBTo X είναι το πρώτο iPhone με οθόνη από άκρη σε άκρη η οποία πρακτικά καταλαμβάνει ολόκληρη την εμπρός πλευρά του.

Η νέα OLED οθόνη του iPhone X έρχεται με ιδιαίτερα υψηλή ανάλυση Super Retina HD στα 2.436x1.125 pixels και διαγώνιο 5,8 ίντσες για να απογειώσει ότι και αν κάνεις, ενώ δεν διαθέτει κεντρικό πλήκτρο.

Στην καρδιά του χτυπά ο ταχύτερος επεξεργαστής που έχει μπει μέχρι σήμερα σε smartphone, ο A11 Bionic, ενώ ο σχεδιασμός του με το πλέον ανθεκτικό κρύσταλλο τόσο στην εμπρός όσο και στην πίσω πλευρά απογειώνει την αισθητική.

Διαθέτει λειτουργία αναγνώρισης προσώπου Face ID η οποία προσφέρει μέγιστη ασφάλεια, ενώ στην εμπρός πλευρά του διαθέτει την TrueDepth κάμερα απογειώνοντας κάθε σου λήψη. Στην πίσω πλευρά το διπλό σύστημα κάμερας με νέους μεγαλύτερους αισθητήρες, οπτικό σταθεροποιητή και zoom εγγυάται κορυφαίες λήψεις σε φωτογραφίες και video.

Μια εντυπωσιακή σε εμφάνιση συσκευή με την εμπρός πλευρά της να είναι ολόκληρη οθόνη από άκρη σε άκρη. Η νέα Super Retina HD οθόνη του iPhone X είναι τεχνολογίας OLED, έρχεται με διαγώνιο 5,8 ιντσών, ανάλυση 2.436x 1.125 pixel και πυκνότητα 458ppi εντυπωσιάζοντας σε κάθε χρήση. Βλέπεις video, φωτογραφίες, ειδήσεις, μηνύματα και αμέτρητα άλλα πράγματα πιο αληθινά από ποτέ. Η νέα Super Retina HD οθόνη έρχεται με True Tone, διαθέτει ευρεία γκάμα χρωμάτων και ενσωματώνει 3D Touch σε όλες τις λειτουργίες του iOS.

Ο πιο ισχυρός επεξεργαστής σε smartphone

To iPhone X τροφοδοτείται από τον πιο ισχυρό επεξεργαστή που έχει μπει ποτέ σε smartphone. Δεν είναι μόνο πιο γρήγορο από οποιοδήποτε προηγούμενο iPhone, είναι επίσης πιο αποτελεσματικό. Αυτό συμβαίνει γιατί ο A11 Bionic χρησιμοποιεί μία νέα αρχιτεκτονική που επιτρέπει ταχύτερη επεξεργασία όταν το χρειάζεσαι, καθώς και τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς ακόμα λιγότερη ενέργεια, όταν δεν το χρειάζεσαι.

Χωρίς πλήκτρο

Η εμπειρία που προσφέρει το iPhone X έχει αλλάξει επίπεδο. Πλέον δεν διαθέτει κεντρικό πλήκτρο και έτσι όλες οι λειτουργίες του γίνονται απλά, φυσικά, άμεσα με γνώριμα gestures. Δεν χρειάζεται να πατήσεις το κεντρικό πλήκτρο, με ένα swipe πηγαίνεις στην κεντρική οθόνη όπου και αν βρίσκεσαι.

Face ID 

Το πρόσωπο σου είναι πλέον το ασφαλέστερο password σου. Η λειτουργία Face ID είναι ο νέος ασφαλής τρόπος να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου. Χρησιμοποιεί τη νέα True Depth κάμερα, αναλύει περισσότερα από 30.000 σημεία δημιουργώντας ένα εξαιρετικά ακριβή χάρτη του προσώπου σου ο οποίος είναι κρυπτογραφημένος. Η αναγνώριση γίνεται άμεσα από τη συσκευή σου, όχι στο cloud.

Κάμερα

Η νέα διπλή πίσω κάμερα έρχεται με μεγαλύτερο και ταχύτερο αισθητήρα στα 12 MPlixels, νέο φίλτρο χρώματος και νέο τηλεφακό με διπλό οπτικό σταθεροποιητή για εξαιρετικές λήψεις φωτογραφιών και video ακόμα και κάτω από συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το νέο portrait mode προσφέρει όμορφο βάθος πεδίου που θολώνει φυσικότερα, ενώ διαθέτει τόσο οπτικό zoom όσο και ψηφιακό, δυνατότητα λήψης σε 4K στα 60fps και σε 1080p στα 240fps βγάζεις καλύτερες φωτογραφίες από ποτέ!

Οθόνη Super Retina
Με το iPhone X, η συσκευή είναι η οθόνη: μια ολοκαίνουργια οθόνη Super Retina 5.8 ιντσών που δεν χορταίνεις να την κρατάς και να την κοιτάς.

Καινοτόμος τεχνολογία

Η οθόνη χρησιμοποιεί νέες τεχνικές και τεχνολογία ώστε να ακολουθεί με ακρίβεια τις καμπύλες της σχεδίασης του πλαισίου, ακόμα και τις κομψά στρογγυλεμένες γωνίες του. 

Σχεδιασμένη οθόνη OLED για το iPhone X

Είναι η πρώτη οθόνη OLED που πληροί τις υψηλές προδιαγραφές του iPhone, με εκπληκτικά χρώματα, αληθινά μαύρα, υψηλή φωτεινότητα και αναλογία αντίθεσης 1.000.000 προς 1. 

Κάμερα TrueDepth

Ένας μικροσκοπικός χώρος φιλοξενεί μερικές από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η Apple ως τώρα, στις οποίες περιλαμβάνονται οι κάμερες και οι αισθητήρες που υποστηρίζουν το Face ID.

Εντελώς νέα σχεδίαση

Η νέα σχεδίαση διαθέτει το πιο ανθεκτικό γυαλί που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε smartphone, μπροστά και πίσω. Επίσης περιλαμβάνει ανοξείδωτο ατσάλι χειρουργικής ποιότητας, ασύρματη φόρτιση, και ανθεκτικότητα στο νερό και στη σκόνη.

Διαισθητικές κινήσεις

Οικείες κινήσεις κάνουν την πλοήγηση φυσική και διαισθητική. Για παράδειγμα, αντί να πατήσεις ένα κουμπί, με ένα μόνο swipe μεταφέρεσαι στην Αρχική Οθόνη από οπουδήποτε.

Face ID:

Ασφαλής έλεγχος ταυτότητας

Αναγνώριση προσώπου όπως δεν την έχεις ξαναδεί
Το πρόσωπό σου είναι τώρα ο κωδικός πρόσβασής σου. Το Face ID είναι ένας ασφαλής νέος τρόπος για ξεκλείδωμα και έλεγχο ταυτότητας. 

Αντιστοίχιση προσώπου

Το Face ID ενεργοποιείται από την κάμερα TrueDepth και είναι απλό στη ρύθμιση. Προβάλλει και αναλύει περισσότερες από 30.000 αόρατες κουκκίδες και δημιουργεί μια αντιστοίχιση ακριβούς βάθους του προσώπου σου.

Κάμερα TrueDepth:

Μπροστινή κάμερα που εστιάζει στο μέλλον

Selfie με τη λειτουργία Πορτρέτο. Δημιούργησε όμορφες selfies με έντονο προσκήνιο και καλλιτεχνικά θολό φόντο. 

Φωτισμός Πορτρέτου

Μια νέα δυνατότητα στη λειτουργία Πορτρέτο, ο Φωτισμός Πορτρέτου παράγει εντυπωσιακά εφέ φωτισμού ποιότητας φωτογραφικού στούντιο. 

Animoji

Η κάμερα TrueDepth αναλύει περισσότερες από 50 διαφορετικές κινήσεις των μυών του προσώπου σου για να αποτυπώσει τις εκφράσεις σου σε 12 Animoji. Αποκάλυψε το αρκουδάκι, το γουρουνάκι ή το ρομπότ που κρύβεις μέσα σου.

Δύο κάμερες 12 MP:

Η τέχνη της φωτογ­ραφίας, απλοποιη­μένη

Βελτιωμένες κάμερες
Αγαπάς τη φωτογραφία; Το iPhone X είναι η ιδανική επιλογή. Όπως έναν μεγαλύτερο και ταχύτερο αισθητήρα 12MP, νέο έγχρωμο φίλτρο, pixels με μεγαλύτερο βάθος, και μια νέα φωτογραφική κάμερα με OIS. 

Διπλό OIS

Και οι δύο πίσω κάμερες διαθέτουν οπτική σταθεροποίηση εικόνας και ταχύτατους φακούς για εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. 

Οπτικό ζουμ

Οι ευρυγωνικές και φωτογραφικές κάμερες στο iPhone X υποστηρίζουν οπτικό και ψηφιακό ζουμ, με έως και 10x για φωτογραφίες και 6x για βίντεο.

A11 Bionic:

Εξωπραγμα­τική ευφυία

Νευρωνικός μηχανισμός
Καλωσόρισε το A11 Bionic. Είναι το πιο ισχυρό και έξυπνο chip που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε smartphone, με έναν νευρωνικό μηχανισμό που επιτυγχάνει έως 600 δις λειτουργίες ανά δευτερόλεπτο. 

Ταχύτερο CPU

Οι τέσσερις πυρήνες υψηλών επιδόσεων στον εξ ολοκλήρου νέο CPU είναι έως και 70 τοις εκατό ταχύτεροι από το A10 Fusion. Και οι δύο πυρήνες υψηλής παραγωγικότητας είναι έως και 25 τοις εκατό ταχύτεροι. 

Προσαρμοζόμενη αναγνώριση

Η εκμάθηση μηχανής επιτρέπει στο Face ID να προσαρμόζεται στις φυσικές αλλαγές της εμφάνισής σου με την πάροδο του χρόνου.

Ενεργειακή απόδοση

Το iPhone X διαθέτει ρυθμιστή απόδοσης δεύτερης γενιάς και προσαρμοσμένη σχεδίαση της μπαταρίας που διαρκεί έως και δύο ώρες περισσότερο σε σχέση με το iPhone 7. 

Επαυξημένη Πραγματικότητα

Το A11 Bionic τροφοδοτεί συναρπαστικές εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας σε παιχνίδια και apps. 

GPU σχεδιασμένη από την Apple

Η νέα τριπύρηνη GPU που είναι σχεδιασμένη από την Apple είναι έως και 30 τοις εκατό ταχύτερη από το A10 Fusion. 

Ασύρματη φόρτιση:

Ασύρματη φόρτιση για έναν ασύρματο κόσμο

Για το iPhone X, δεν απαιτείται καλώδιο φόρτισης. Γιατί έχει σχεδιαστεί για ένα ασύρματο μέλλον.

Ένας ασύρματος κόσμος

Φόρτισε τη συσκευή σου με ασύρματους σταθμούς φόρτισης και επιφάνειες φόρτισης σε ξενοδοχεία, καφετέριες και αεροδρόμια σε όλον τον κόσμο.

iOS 11:

Σχεδιασμένο για το iPhone X

Ένα επαναστατικό iOS για ένα επαναστατικό iPhone
Ένα τηλέφωνο που είναι όλο οθόνη απαιτεί ένα εξ ολοκλήρου επανασχεδιασμένο λειτουργικό σύστημα, με νέες δυνατότητες και κινήσεις. 

Νέες δυνατότητες στο iOS 11

Στείλε Animoji στα Μηνύματα. Προσάρμοσε το Κέντρο Ελέγχου. Και ανακάλυψε νέα μουσική με φίλους, στο Apple Music.

Επαυξημένη Πραγματικότητα

Απόλαυσε συναρπαστικά παιχνίδια και apps AR στη μεγαλύτερη πλατφόρμα για επαυξημένη πραγματικότητα στον κόσμο.

 

Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά 
Έκδοση Λειτουργικού iOS 11
Επεξεργαστής Hexa Core (2x Monsoon & 4x Mistral)
Μνήμη (Ram) 3 GB
Μέγεθος Οθόνης 5,8"
Βασική Κάμερα Dual 12 Mp
Δευτερεύουσα Κάμερα 7 Mp
Πλήθος Πυρήνων Hexa Core
Δείτε περισσότερα
 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

Επιστροφή στην κορυφή