ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Xiaomi Redmi Note 5 64GB

xiaomi redmi note 5 64gb 4gb dual sim μαύροTο Xiaomi Redmi Note 5 έρχεται με οθόνη 5.99 ιντσών FHD και αναλογία πλευρών 18:9 για απίστευτη άνεση στην καθημερινή χρήση.

Το Redmi Note 5 ενσωματώνει για πρώτη φορά παγκοσμίως τον ολοκαίνουργιο Snapdragon 636. Ο νέος επεξεργαστής της Qualcomm σου εξασφαλίζει τις καλύτερες επιδόσεις και απίστευτη ενεργειακή αποτελεσματικότητα.

Πάνω από την οθόνη υπάρχει η εμπρόσθια κάμερα των 13MP που σε συνδυασμό με το 4500k Selfie-light θα λατρέψεις τις selfie ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Στην πίσω πλευρά υπάρχει διπλό σύστημα κάμερας με έναν αισθητήρα 12MP που εγγυάται φωτεινές και καθαρές φωτογραφίες και έναν δεύτερο των 5MP που προσφέρει βάθος στις φωτογραφίες σου.

Η μπαταρία υψηλής χωρητικότητας των 4000mAh σε συνδυασμό με τις βελτιστοποιήσεις στο MIUI σε κάνουν να "ξεχνάς" που είναι ο φορτιστής σου, καθώς σου προσφέρει τεράστια αυτονομία.

Χάρη στη χρήση της νέας -βασισμένης στην ΑΙ- τεχνολογίας, το Redmi Note 5 θα αναγνωρίσει άμεσα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και θα σας προσφέρει δυνατότητα να διαλέξετε μεταξύ χιλιάδων επιλογών ωραιοποίησης.

Ενισχυμένες γωνίες

Το Redmi Note 5 διαθέτει ειδικά σχεδιασμένες γωνίες που απορροφούν τα χτυπήματα ώστε να αποτρέπει ζημιές στην οθόνη, ενώ έχει υποστεί αυστηρούς ελέγχους και διασφάλιση ποιότητας.

Εντυπωσιακή απόδοση μπαταρίας

Η 4000mAh μπαταρίας υψηλής χωρητικότητας και οι βελτιστοποιήσεις στο λειτουργικό MIUI προσφέρουν ως και 20 ημέρες χρόνο standby ή 17,3 ώρες αναπαραγωγής βίντεο.