ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέο Huawei P20 Lite

huawei p20 lite designΤο Huawei P20 Lite συνδυάζει ένα νέο επίπεδο επιδόσεων με το εντυπωσιακό στυλ. 

Λείο, συμπαγές και απαλό στην αφή, το στυλ του ακτινοβολεί χάρη στις υπέροχες και μυστηριώδεις αποχρώσεις του. Μαζί με την οθόνη FullView 5.84’’, το P20 Lite είναι ένα smartphone που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου.

Αποδίδει το 96% της γκάμας NTSC για πεντακάθαρη εικόνα αλλά και υψηλό επίπεδο λεπτομερειών.

Χάρη στον αισθητήρα selfie των 16MP θα τραβήξεις τις καλύτερες selfies που έχεις βγάλει έως τώρα. Είτε πρόκειται για ομαδική selfie ή πορτρέτο, οι σκιές και ο φωτισμός προσαρμόζονται χάρη στη λειτουργία τρισδιάστατου ρετουσαρίσματος.

Το βασικό σύστημα φωτογράφισης αποτελείται από ένα διπλό σύστημα καμερών με δύο αισθητήρες των 16MP και 2MP. Χάρη στα οπτικά στοιχεία μεγέθους 1.12mm αλλά και το διάφραγμα F2.2 θα αιχμαλωτίζεις ακόμη περισσότερο φως για ευκρινείς φωτογραφίες με ρεαλιστικό βάθος.

Διαχειρίσου με άνεση όλες τις εφαρμογές σου μέσα από το ανανεωμένο περιβάλλον EMUI 8.0 όπου συνδυάζεται με το λειτουργικό σύστημα Android 8.0 Oreo. Ανάμεσα στα εξελιγμένα χαρακτηριστικά του P20 Lite αυτό που ξεχωρίζει είναι το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου με τη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου. Δεν χρειάζεται να πληκτρολογείς κωδικούς, απλά κοίταξε προς την κάμερα.

Και επειδή το P20 Lite σκέφτεται σαν εσένα, η τεχνολογία μηχανικής μάθησης μπορεί να καταλάβει τη συμπεριφορά σου και τον τρόπο που αλληλεπιδράς με το τηλέφωνο, ώστε να προβλέπει τον αποδοτικότερο τρόπο λειτουργίας.

Διπλό σύστημα καμερών

Η διπλή κάμερα του Huawei P20 Lite θα καλύψει κάθε σου ανάγκη για λήψη εικόνων και βίντεο. Ο κορυφαίος αισθητήρα των 16MP με οπτικά στοιχεία μεγέθους 1.12mm αλλά και διάφραγμα F2.2 θα αιχμαλωτίσει ακόμη περισσότερο φως, για ευκρινές φωτογραφίες με ρεαλιστικό βάθος. Συνδυάζεται με τον αισθητήρα bokeh 2MP, ώστε εκτός από το θέμα να απαθανατίζεις με τον καλύτερο τρόπο και το παρασκήνιο γύρω του.

Ξεκλείδωμα με μια ματιά

Δεν χρειάζεται να πληκτρολογείς κωδικούς, το Huawei P20 Lite ξεκλειδώνει με μια ματιά. Σε μόλις 0.8 δευτερόλεπτα, το P20 Lite μπορεί να αναγνωρίσει το πρόσωπό σου και να σου δώσει απευθείας πρόσβαση σε όλα τα αρχεία σου. Η λειτουργία αναγνώρισης προσώπου βασίζεται σε πολύπλοκους αλγορίθμους και δεδομένα σύγκρισης προσώπου, ώστε να απολαμβάνεις το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας. Αυτό σημαίνει ότι το τηλέφωνο δεν μπορεί να ξεκλειδωθεί ενώ κοιμάσαι ή χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία σου.