ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HUAWEI P20

ATAGLANCEΤο ολόφρεσκο Huawei P20 έρχεται με μια εντυπωσιακή FullView οθόνη 5,8 ιντσών η οποία καταλαμβάνει πρακτικά ολόκληρη την εμπρός πλευρά του smartphone.

Η υψηλή ανάλυση της οθόνης σε συνδυασμό με το LCD IPS πάνελ της, προσφέρουν πλούσεις λεπτομέρειες, ζωντανά χρώματα και υψηλή φωτεινότητα.

Στην καρδιά του P20, πλαισιωμένος από 4GB μνήμης RAM, χτυπά ο 8πυρηνος Kirin 970, ο οποίος ενσωματώνει μονάδα επεξεργασίας νευρωνικών δικτύων (NPU), ο οποίος προσαρμόζεται στη χρήση που κάνεις και προσφέρει κορυφαία απόδοση σε κάθε εφαρμογή. Στην πίσω πλευρά, το διπλό σύστημα κάμερας με τα ανανεωμένα οπτικά της Leica έρχεται με ένα αισθητήρα των 20MP και φακό f/1.6 και ένα αισθητήρα των 12MP με φακό f/1.8.

Στην εμπρός πλευρά η selfie κάμερα με τον αισθητήρα των 24MP και φακό με f/2.0 βγάζει λήψεις με εξαιρετικά πλούσεις λεπτομέρειες. Σε συνδυασμό με τη μονάδα επεξεργασίας νευρωνικών δικτύων και χρησιμοποιώντας τεχνολογίες AI οι κάμερες αναγνωρίζουν άμεσα το θέμα και το P20 επιλέγει αυτόματα τις κατάλληλες ρυθμίσεις ώστε να έχεις μια τέλεια λήψη.

Έρχεται με μπαταρία χωρητικότητας 3.400mAh και τρέχει Android 8.1 Oreo, προσφέροντας έτσι υψηλή απόδοση και κορυφαία αυτονομία, ενώ ενσωματώνει 128GB αποθηκευτικού χώρου.

Το Huawei P20 έρχεται με εντυπωσιακή εμφάνιση με ολόκληρη την εμπρός πλευρά του να είναι οθόνη από άκρη σε άκρη. Η νέα FullView οθόνη του Huawei P20 είναι τεχνολογίας LCD IPS, έρχεται με διαγώνιο 5,8 ιντσών, ανάλυση 2.244x1.080 pixels και πυκνότητα 428ppi, προσφέρντας έτσι εικόνες υπέρ υψηλής ευκρίνειας, με ζωντανά χρώματα και μεγάλη αντίθεση για λεπτομέρεια που δεν θα την πιστεύεις! Τώρα απολαμβάνεις εφαρμογές, games, βίντεο και φωτογραφίες με εξαιρετική λεπτομέρεια!

Η τέχνη της φωτογραφίας

Η διπλή κύρια κάμερα του Huawei P20 έρχεται με αναβαθμισμένα οπτικά Leica και βελτιωμένους αισθητήρες, έναν ασπρόμαυρο στα 20MP με φακό f/1.6 και έναν έγχρωμος στα 12MP με φακό f/1.8. Το διπλό σύστημα κάμερας συνδυάζεται με τεχνολογία AI την οποία ενσωματώνει ο επεξεργαστής Kirin 970, προσφέροντας έτσι άμεση αναγνώριση του θέματος προς λήψη και αυτόματη ρύθμιση της κάμερας, για εξαιρετικές λήψεις που δεν θα πιστεύεις ότι έχουν πραγματοποιήθει με το smartphone σου. Η μπροστινή - selfie - κάμερα με αισθητήρα 24MΡ f/2.0, πραγματοποιεί λήψεις που ενθουσιάζουν, ακόμα και σε τοποθεσίες με λίγο φώς, ενώ “αντιλαμβάνεται” την παρουσία της παρέας σου και αυτόματα γυρνάει σε ευρυγώνιες λήψεις.
Επιδόσεις που συναρπάζουν

Ο απόλυτος συνδυασμός υψηλής μνήμης RAM και γρήγορου επεξεργαστή κρύβεται στο εσωτερικό του Huawei P20. Ο Octacore επεξεργαστής HiSilicon Kirin 970 αποτελείται από έναν τετραπύρηνο Cortex-A73 στα 2,36GHz και έναν τετραπύρηνο Cortex-A53 στα 1,8GHz για να διεκπεραιώνει ταχύτητα κάθε εργασία. Ο Kirin 970 συνδυάζεται με 4GB μνήμης RAM και έτσι η απόκρισή του P20 αγγίζει μηδενικούς χρόνους σε κάθε εφαρμογή ή παιχνίδι.