ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HUAWEI P30 lite 128GB

HUAWEI P30 lite 128GB Peacock BlueΤο smartphone Huawei P30 Lite έρχεται να σου δώσει την υψηλή ευκρίνεια που αναζητούσες, σε οτιδήποτε κάνεις.

Δες τον κόσμο καθαρότερα από ποτέ μέσα από τον υψηλής ανάλυσης αισθητήρα των 48MP και απαθανάτισε τις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Ταυτόχρονα διασκέδασε σε ένα μεγάλο παράθυρο μεγέθους 6.15’’ το οποίο συμπληρώνεται πανέμορφα από την εγκοπή σε σχήμα σταγόνας νερού.

Ο αισθητήρας των 48MP και η τεχνολογία Hyper Sampling Lossless Zoom θα σου επιτρέψει να απολαύσεις οπτικό αποτέλεσμα όμοιο με αυτό ενός φακού με οπτικό ζουμ στα 2x. Την ίδια στιγμή, ο Ultra Wide Angle φακός απαθανατίζει σκηνές σε 120 μοίρες ενώ ο τρίτος φακός θα προσθέσει πανέμορφα bokeh εφέ στα πορτραίτα σου. Μάλιστα, χάρη στις τεχνολογίες AI του P30 Lite, οι κάμερες μπορούν και ανιχνεύουν σε πραγματικό χρόνο τη σκηνή της λήψης και προσαρμόζουν αυτόματα όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις της φωτογράφισης.

Εξοπλισμένο με οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 710 αλλά και μνήμη RAM 4GB για να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα όλες τις εφαρμογές σου. Και για να μην χρειάζεται να επιλέγεις μεταξύ των εγκατεστημένων εφαρμογών, ο αποθηκευτικός χώρος 64GB θα σου επιτρέψει να εγκαταστήσεις όλες αυτές που σου χρειάζονται και ακόμη περισσότερες. Το πακέτο του εξοπλισμού συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο η λειτουργία GPU Turbo 2.0, η οποία θα ανεβάσει επίπεδο το gaming, με αποτέλεσμα να απολαμβάνεις μία γρηγορότερη, ομαλότερη και πιο ισχυρή εμπειρία παιχνιδιών.

Κάμερα

Η τεχνολογία Hyper Sampling Lossless Zoom της Huawei δίνει ακόμη περισσότερες δυνατότητες στον αισθητήρα 48MP, μετατρέποντάς τον σε super zoom φακό. Με τη λειτουργία αυτή θα μπορείς να αποτυπώσεις απίστευτες φωτογραφίες σε απόσταση, οι οποίες θα έχουν οπτικό αποτέλεσμα που θα δείχνει πανομοιότυπο με έναν φακό που ζουμάρει στα 2x.

Οθόνη 

Με την επανασχεδιασμένη οθόνη του P30 Lite θα δεις, θα κάνεις και θα δημιουργήσεις ακόμη περισσότερα. Η πανέμορφη αισθητική της μαγνητίζει τα βλέμματα από την πρώτη στιγμή ενώ οι 6.15'' με την ανάλυση FHD και το καλαίσθητο notch σε σχήμα σταγόνας νερού, θα σου δώσουν ένα πανέμορφο καμβά για να δημιουργήσεις σχεδόν τα πάντα. Και με την πιστοποίηση Eye Comfort η οθόνη είναι πιο ξεκούραστη απέναντι στα μάτια σου ώστε να απολαμβάνεις κάθε στιγμή μία άνετη εμπειρία προβολής.

Αποθήκευση

Με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 710 και τα 4GB μνήμης RAM δεν υπάρχει λόγος να επιλέγεις μεταξύ των ενεργών εφαρμογών, ποια θα είναι αυτή που θα διαγράψεις. Μπορείς να τις χρησιμοποιείς όλες μαζί χωρίς καθυστερήσεις. Μάλιστα, με τον αποθηκευτικό χώρο στα 64GB πάντα θα έχεις τον επιπλέον χώρο που χρειάζεσαι για να εγκαταστήσεις μία νέα εφαρμογή. Ταυτόχρονα, δεκάδες ταινίες, εκατοντάδες φωτογραφίες και χιλιάδες τραγούδια σε ακολουθούν καθημερινά για να διασκεδάζεις με τα αγαπημένα σου multimedia αρχεία.

AI HiVision

AI HiVision της Huawei θα μετατρέψει το τηλέφωνό σου σε έξυπνο βοηθό για τα πάντα γύρω από την καθημερινή σου ζωή. Η τεχνολογία AI αναγνωρίζει αντικείμενα και σου δίνει πληροφορίες σχετικές με αυτά ενώ μπορεί να σου μεταφράσει λέξεις και προτάσεις από άλλες γλώσσες, όπως πινακίδες οδών ή και μενού εστιατορίων. Και αν θέλεις να αγοράσεις σχεδόν αμέσως ένα προϊόν που είδες, σκάναρέ το και η τεχνολογία AI θα το αναζητήσει στο Internet για να την ταχύτερη εμπειρία αγοράς που έχεις ζήσει ποτέ.