ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

APPLE iPhone 11 Pro Max

iphone 11Το νέο iPhone 11 Pro Max προσφέρει video και φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, με το Ultra Wide, Wide και Telephoto σύστημα τριπλής κάμερας.

Παράλληλα, η λειτουργία Night mode εξασφαλίζει εκπληκτική καθαρότητα στις φωτογραφίες σου, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Παρακολούθησε HDR ταινίες και σειρές στη Super Retina XDR OLED οθόνη, τη φωτεινότερη οθόνη που κατασκευάστηκε ποτέ για το iPhone.

Απόλαυσε πρωτοφανή ισχύ με τον επεξεργαστή A13 Bionic για εκπληκτική εμπειρία gaming, επαυξημένης πραγματικότητας (AR), καθώς και επαγγελματική λήψη φωτογραφιών.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με ολοήμερη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας και ένα νέο επίπεδο αντοχής στο νερό. Το iPhone 11 Pro Max είναι το πιο ισχυρό iPhone και δικαίως αποκαλείται Pro.

Σχεδιασμός
Ο σχεδιασμός στο πίσω μέρος του iPhone 11 Pro Max αποτελείται από μια «νησίδα» καμερών - camera island, έχει περισσότερο κυρίαρχο ρόλο από άποψη αισθητικής σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, με τετράγωνο σχήμα να τονίζει την προηγμένη τεχνολογία τους.

Κάμερα
Μπροστινή κάμερα
Το iPhone 11 Pro Max διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 12 Megapixels και σύστημα φακών f:/2.2 προσφέροντας λειτουργία «Πορτραίτου» (Portrait Mode) με προηγμένο «bokeh» και Depth Control καθώς και με Portrait Lightning με διάφορα εφέ (Natural, Studio κ.ά), Smart HDR, Retina Flash για φωτογραφίες selfie ακόμα και τη νύχτα, αλλά και κινηματογραφική σταθεροποίηση βίντεο στα 1080p και 720p.

Επιπλέον, το iPhone 11 Pro Max διαθέτει τη λειτουργία νύχτας (Night Mode), μία λειτουργία που ενεργοποιείται αυτόματα, χωρίς την παραμικρή συμμετοχή του χρήστη, όταν η συσκευή «αντιληφθεί» χαμηλά επίπεδα φωτισμού στο περιβάλλον.

Κορυφαία ποιότητα οθόνης
Το iPhone 11 Pro Max διαθέτει οθόνη Super Retina XDR τεχνολογίας OLED με διαγώνιο 6,5 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση 2688 x 1242 pixels (458ppi). Η οθόνη του iPhone 11 Pro Max διαθέτει True Tone, ο εξακάναλος αισθητήρας φωτός, ρυθμίζει αυτόματα την ισορροπία λευκού για να ταιριάζει με την θερμοκρασία χρώματος του φωτός στο περιβάλλον γύρω από τον χρήση, ώστε οι εικόνες ή οι φωτογραφίες στην οθόνη να δείχνουν τόσο φυσικές σαν να είναι τυπωμένες στο χαρτί.

Υψηλές επιδόσεις με AI
O εξαπύρηνος επεξεργαστής A13 Bionic, ο οποίος είναι πιο γρήγορος σε σχέση με το παρελθόν με ισχυρότερους πυρήνες, ισχυρότερο επεξεργαστή γραφικών (GPU) και ακόμα ικανότερη μονάδα νευρωνικής επεξεργασίας (για μηχανική εκμάθηση, εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας, επεξεργασία φυσικής γλώσσας κ.ά) και συνοδεύεται από 6GB RAM.

Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας
Η βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone 11 Pro Max αντέχει έως και πέντε επιπλέον ώρες συγκριτικά με την προηγούμενη σειρά, ώστε να είσαι σε επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Τέλος, το iPhone 11 Pro Max υποστηρίζει τη λειτουργία ασύρματης φόρτισης (λειτουργεί με Qi chargers).

Face ID
Τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου
Επίσης, η οθόνη διαθέτει μία αρκετά μεγάλη εγκοπή - notch στο πάνω μέρος που φιλοξενεί τον αισθητήρα και την κάμερα για τις ανάγκες της ασφαλούς τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου, Face ID που είναι σημαντικά βελτιωμένη από άποψη ταχύτητας και ευκολίας, αναγνωρίζοντας το πρόσωπο υπό μεγαλύτερη γωνία.