ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Honor 20 Pro

honor 20 pro dual sim en icelandic frost de 256gb y 8gb ram yal l41 frontal 1Κατάγραψε το θαύμα της δημιουργικότητάς σου με το HONOR 20 PRO.

Μια πλήρως επανασχεδιασμένη τετραπλή κάμερα με την τελευταία τεχνολογία φωτογραφίας και βίντεο, σου δίνει τη δυνατότητα να τραβήξεις επαγγελματικού επιπέδου φωτογραφίες σε κάθε φωτισμό, ενώ με την μπαταρία 4000mAh είσαι σίγουρος πως θα μπορείς να το κάνεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Κάμερα

Επίλεξε μεταξύ του υπερευρυγώνιου φακού για επικές λήψεις τοπίων, του μάκρο φακού για κοντινές λήψεις, τον βοηθό βάθους για εντυπωσιακά πορτραίτα, και τον κανονικό φακό για καθημερινές λήψεις. Η κύρια κάμερα των 48MP, σου δίνει τη δυνατότητα να απαθανατίσεις φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, ενώ ο νέος Υπερευρυγώνιος φακός των 117°, σου επιτρέπει να χωρέσεις στο ίδιο κάδρο περισσότερες λεπτομέρειες, κάνοντας τη φωτογράφιση τοπίων ή στενών εσωτερικών χώρων ακόμα πιο εύκολη. Με τον Μακρο-φακό, μπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες από απόσταση 4 εκατοστών.

Kirin 980 AI chipset

Το Honor 20 Pro είναι το πρώτο κινητό με AI Chipset μεγέθους των 7nm παγκοσμίως. Παίξε παιχνίδια ταχύτερα χωρίς καμία καθυστέρηση. Τροφοδοτούμενο από ένα Kirin 980 AI chipset, η GPU Turbo 3.0 προσφέρει μία μοναδική εμπειρία παιχνιδιού.

Αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος

Πιο γρήγορο και διαισθητικό από ποτέ, το HONOR 20 Pro διαθέτει ένα ενσωματωμένο πλαινό κουμπί ενεργοποίησης με αισθητήρα αποτυπώματος. Ξεκλείδωσε το τηλέφωνό σου με ένα μόνο άγγιγμα.

Καθηλωτική εμπειρία ήχου

Όλος ο νέος εξοπλισμός ήχου virtual 9.1 δημιουργήθηκε με βάση τις αρχές οι οποίες ορίζουν τον τρόπο με τον οποίο τα ηχητικά κύματα ταξιδεύουν και διαδρούν με τα ανθρώπινα τύμπανα. Βυθίσου σε μία εμπειρία ήχου, όπως ποτέ πριν.